Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Γυρίζουμε ολοταχώς πίσω και μάλιστα ποιο μπερδεμένοι- ΓΙΑ αυτό τώρα απαιτείται η ΥΠΟΜΟΝΗ των ΑΓΙΩΝ

 " 

φώτο από https://www.onmed.gr/ygeia-

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Περιμένουμε να συμπληρωθεί το διάστημα των 90 ημερών που έδωσε χρόνο ο πρόεδρος των ΗΠΑ στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας να του απαντήσουν αν ο ιός αυτός προήλθε από εργαστήριο. ΚΑΙ ακόμα περιμένουμε...και όσο τρέχουν οι μέρες όλα γίνονται πιο αλληλοσυγκρουόμενα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στην διαχείριση αυτών των πρωτοφανών καταστάσεων.

¨θεωρείται σχεδόν βέβαιη η πλήρης και ολική επαναφορά της μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους και για όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, όπως ίσχυε και πριν από δύο εβδομάδες. Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων είχε σταθμίσει τα διαφορετικά τότε επιδημιολογικά δεδομένα και είχε καλέσει τους πολίτες να κινούνται χωρίς μάσκα σε εξωτερικούς χώρους όταν δεν υπάρχει συγχρωτισμός. Η κατάσταση που επικρατεί πλέον δεν δικαίωσε τους επιστήμονες και την κυβέρνηση που πίστευαν ότι οι πολίτες είχαν λαβει σωστά το μήνυμα για τη χρήση της μάσκας." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  https://www.protothema.gr/greece/article/1140777/sok-apo-tin-auxisi-ton-krousmaton-epistrefei-i-maska-padou/

Με λίγα λόγια φαίνεται ότι  και οι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν τα προνόμια που τους διαφήμιζαν εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης αφού και αυτοί κινδυνεύουν από τις μεταλλάξεις.

 " Σε προληπτική καραντίνα λόγω του κορονοϊού μπαίνει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, λόγω επαφής του με άτομο που διαγνώστηκε με τη νόσο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, «ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατόπιν επαφής με κρούσμα κορονοϊού,  υποβλήθηκε σήμερα σε τεστ και διαγνώστηκε αρνητικός. 

Ο κ. Δένδιας, παρότι είναι πλήρως εμβολιασμένος, για προληπτικούς λόγους δεν θα παραστεί στις προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις του" σήμερα».https://www.insider.gr/politiki/180100/ypoyrgeio-exoterikon-se-proliptiki-karantina-gia-ton-koronoio-o-n-dendias 

Όταν οι ΗΠΑ ψάχνουν να δουν αν ο ιός αυτός είναι όπλο που εξαπολύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας καθότι υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις για αυτό, με το γονιδίωμα του κορονοιού και  τα πρώτα του τμήματα που αναλύθηκαν να παραπέμπουν σε γενετική επεξεργασία και φυσικά με την ταχύτητα εμφάνισης νέων μεταλλάξεων ( τώρα είναι η Δ από την Ινδία, ετοιμάζεται η Λ να ακουστεί από το Περού) , τότε τι θα πει ο κοσμάκης που θα τον καλέσουν να ξαναεμβολιαστεί για να επικαιροποιήσει την ενίσχυση της ανοσοαπόκρισης, του αλλά και για να αντιμετωπιστούν οι νέες μεταλλάξεις;

Που θα πάει αυτό το πράγμα που δείχνει ότι χάνεται η διαχείριση του παγκοσμίως και όλα γίνονται ακόμα πιο ρευστά;

Οι κερδισμένοι με τζίρους δις είναι οι φαρμακοβιομηχανίες εμβολίων που επιβάλουν πολιτικές και τρόμο δίχως κάτι μακροπρόθεσμα σίγουρο , μόνο εικασίες και ευχολόγια.

Δεν είναι λογικό ο κοινός νους να πει , που μας πάτε;

Σήμερα η καθημερινότητα κινείται μεταξύ των δελτίων τρόμου των ΜΜΕ και των παρενεργειών και των απωλειών εξ αιτίας των εμβολίων.

Φαίνεται ότι εισήλθαμε σε ένα κύκλο μεγάλης ανωμαλίας με πρωταγωνιστικό ρόλο τις νέες τεχνολογίες που διαφημίζουν ως ευτυχία και ταυτόχρονα ένα αδυσώπητο πόλεμο εναντίων της Εκκλησίας και των ΠΙΣΤΩΝ.

Όλοι οι δόλιοι σχεδιασμοί μέρα με την μέρα ξεδιπλώνονται και τελικά φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος ιος και ότι έφερε άλλο,  είναι καρπός του πονηρού και εξ αιτίας της παγκόσμιας αποστασίας μας απέκτησε δικαιώματα στις ζωές μας ο κατεξοχήν ανθρωποκτόνος και αντίπαλος της ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 

ΤΩΡΑ είναι καιρός να δείξουμε την ΥΠΟΜΟΝΗ των ΑΓΙΩΝ, όπως επισημάνθηκε το προηγούμενο διάστημα από τον Πανιερώτατο Μόρφου κ.κ Νεόφυτο.

  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας