Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ο τούρκος είναι κοντά .

 


Κατεχόμενα και εμείς εορτάζουμε Μεταπολίτευση αντί να κλαίμε 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ο τούρκος είναι κοντά και  εμείς « ζούμε»  μακριά από αυτά που γίνονται.

 Ο τούρκος είναι κοντά  και έχει μπολιάσει όλες τις θρασύτατες απαιτήσεις του στο κορμί της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής  ώστε να  γίνουν συνήθεια και στο τέλος να διαπραγματευόμαστε τις δόσεις σαν εξαρτημένα άτομα.

Την ώρα που ο ΟΗΕ ομόφωνα καταθέτει  ψήφισμα για τις παράνομες επιθυμίες του στα Βαρώσια της Κύπρου , την ίδια στιγμή στέλνει ο γείτονας επιστολή στον ΟΗΕ και διαμαρτύρεται ότι τα στρατικοποιημένα νησιά του Βορείου Αιγαίου συνιστούν απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της τουρκίας, ας γελάσουμε.

Ο τούρκος είναι κοντά , μετά την αποχώρηση του σουλτάνου από τα Κατεχόμενα στέλνει από αυτά UAV και σαρώνει την περιοχή Ρόδου – Καστελόριζου.

 Ο τούρκος είναι κοντά , νότια της Κρήτης και λίγο πριν προκαλεί την Ελλάδα με επιχειρήσεις δήθεν διάσωσης στον χώρο του τουρκολιβυκού μνημονίου.

Ο τούρκος είναι κοντά και το τσουνάμι των μύριων προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν στα αμαρτωλά χρόνια της μεταπολίτευσης.

Ο τούρκος είναι κοντά και θέλει να μας εκδικηθεί με τις πλάτες άλλων, γιατί τολμήσαμε να γίνουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πριν 200 ακριβώς χρόνια.

 Ο τούρκος είναι κοντά και μας βρίσκει γυμνούς.

Ο τούρκος είναι κοντά και μια φωνή ετοιμάζεται να ακουστεί για να καλύψει τον αιφνιδιασμό και αυτή η κραυγή είναι « ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς».

Ο τούρκος είναι κοντά , έτοιμος να μας κάνει να αναμετρηθούμε με την ιστορία και όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος μας.

Ο τούρκος είναι κοντά και αρχίζει η ΚΑΘΑΡΣΗ.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας