Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

" με τον καλύτερο στρατό του κόσμου θα κατέβουμε στα ΣΤΕΝΑ"

 

Ο υπουργός Άμυνας Shoygu επαινεί τον ρωσικό στρατό ως τον καλύτερο στον κόσμο

Όλοι - μερικοί από αυτούς, άλλοι με εκτίμηση - καταλαβαίνουν και αναγνωρίζουν σήμερα ότι ο ρωσικός στρατός κατέχει σχεδόν το 71% των όπλων και του στρατιωτικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ όλων των στρατών του κόσμου". Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σούγκου είπε σε συνάντηση στο Ροστόφ Ον Ντον.
Ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις θα μπορούσαν να καυχηθούν για ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο σύγχρονων όπλων - 83 τοις εκατό. Ο Shoygu είπε επίσης ότι τα τελευταία 8-10 χρόνια, η Ρωσία κατάφερε να αλλάξει δραματικά τόσο την κατάσταση στις ένοπλες δυνάμεις όσο και τη λαϊκή στάση απέναντι στον στρατό. 
Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι ο σύγχρονος στρατός της Ρωσίας ήταν ένας συνδυασμός προηγμένων τεχνολογιών, καινοτομιών και επιστημών. 
Читайте больше на https://english.pravda.ru/news/russia/7903-russian_army/



Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ  ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΆ ΠΟΛΛΕΣ



Η Ουκρανία παραλαμβάνει την τουρκική Bayraktar TB2 για να επιτεθεί και να βυθίσει ρωσικά πολεμικά πλοία- "Θα αποκτήσουμε ένα αποτελεσματικό μέσο αναγνώρισης και άμυνας τόσο για την παράκτια περιοχή όσο και για τα νερά της Μαύρης Θάλασσας και της Θάλασσας του Αζόφ, καθώς και δυνατότητα επίθεσης επιφανειακών και επίγειων στόχων του εχθρού με όπλα υψηλής ακρίβειας", Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Αντρέι Ταράν είπε.