Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ (Αναδημοσίευση) Επιστράτευσαν «ελεγχόμενη προφητεία» για να μας την σερβίρουν στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο.


Σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα των εκλογών στην Μεγ. Βρετανία θα δείξει τον τρόπο με τον οποίο θα βγει η χώρα αυτή από την ΕΕ.
Πολλοί αναλυτές επισημαίνουν ήδη ότι αυτό καθαυτό το γεγονός θα απελευθερώσει άγνωστες δυνάμεις στις οικονομικές και γεωπολιτικές εξελίξεις.
Όλα αυτά τα γνωρίζει η τουρκία και ήδη με παράνομες ενέργειες ( βλ. συμφωνία Λιβύης – τουρκίας) φρόντισε να φτιάξει εμπόλεμο κλίμα με την Ελλάδα, ώστε να συμμετάσχει στην μοιρασιά των ισχυρών στα πλούσια  ενεργειακά πεδία της Αν. Μεσογείου
(συμπεριλαμβανομένων αυτών του ΑΙΓΑΙΟΥ , της Νότιας Κρήτης και της ΑΟΖ Κύπρου).

 Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 Όλοι μας τονίζουν ότι σε μια εμπλοκή με την τουρκία θα είμαστε μόνοι μας ( σκεφτείτε αυτό μας το λένε οι σύμμαχοι μας που στο όνομα τους πίναμε νερό)
Που να ξέρουν ότι  εκείνες τις δύσκολες στιγμές θα έχουμε πολλούς συμπαραστάτες και μάλιστα ΑΓΙΟΥΣ – Ήρωες- Μάρτυρες του Έθνους και πρώτα – πρώτα την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ
Να γιατί οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ όλο αυτό το χρονικό διάστημα της μνημονιακής δουλείας φώναζαν για ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
Από εδώ και πέρα μόνο με την ΠΙΣΤΗ θα αντιμετωπίσουμε τα θηρία που μας  ετοίμασαν
Σημείωση: « η εκδημία του μεγάλου Γέροντος Εφραίμ του Αριζονίτη σηματοδότησε την έναρξη πολλών καταστάσεων που οδηγούν και επιβεβαιώνουν τα προρρηθέντα υπό πολλών αγίων πατέρων.»   

Λίγο πριν τις δικές μας Εθνικές εκλογές επισημαίναμε στις 18 Ιουνίου του 2019
 Επιστράτευσαν «ελεγχόμενη προφητεία» για να μας την σερβίρουν στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο


Μπερδεμένα πράγματα- μπερδεμένοι άνθρωποι εύκολα διαχειρίσιμοι.


« Ευλογητός εί, Χριστέ ο Θεός ημών…» πρέπει να το λέμε τώρα που κορυφώνεται η δαιμονική μπόρα για να διακρίνουμε τι συμβαίνει .




Τόσα χρόνια που διαβάζαμε τις προφητείες των Αγίων Πατέρων μας είχαμε και μια παράξενη συντροφιά , τις μυστικές υπηρεσίες που προσπαθούσαν να τις αναλύσουν.


Και όχι μόνο τις ανέλυσαν κατά την δική τους λογική αλλά προχώρησαν και πιο πέρα , τις έκοψαν και τις έραψαν στα μέτρα τους.


Το αποτέλεσμα είναι σήμερα να παίζουν μαζί τους.


Σου λένε « όλο και περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν σε αυτές ας τους σερβίρουμε μια ελεγχόμενη προφητεία από εμάς»


Έτσι ανακαλύψαμε φράσεις όπως  « θερμό επεισόδιο με την τουρκία» που παραπέμπει στα επερχόμενα . Αυτό το αναμασάνε οι πάντες αλλά για να εξυπηρετήσουν δικούς τους στόχους.


Και ο στόχος είναι μέσω της ελεγχόμενης προφητείας να μας σερβίρουν αντιπαροχές που υπογράφηκαν μυστικά από τους ισχυρούς της γης  και αφορούν περιοχές του ΑΙΓΑΙΟΥ και της ΑΟΖ της Κύπρου. ( σήμερα και της νότιας Κρήτης)


Αυτά τα σκοτεινά κέντρα σήμερα δουλεύουν πυρετωδώς για να εκπληρωθεί η ελεγχόμενη προφητεία τους και να πούνε στον κοσμάκη « για δείτε πραγματοποιήθηκε»


Φυσικά στον πόλεμο αυτό χρησιμοποιούν τα πάντα.




Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ου μυκτηρίζεται


Ευτυχώς υπάρχουν ψυχές που στις μέρες μας συντονίζονται με τον Ουρανό.


Το ελεγχόμενο θερμό επεισόδιο της κομμένης και ραμμένης προφητείας τους είναι θέμα ημερών να γίνει αλλά την συνέχεια την γνωρίζει μόνο ο Ουρανός.


Σας μεταφέρουμε σημερινά λεγόμενα Πατέρων και είναι στην διάκριση του καθένα να τα αξιολογήσει, να τα αποδεχτεί ή να τα απορρίψει.




Λέει κάποιος πατέρας  « θα περιμένουν τώρα ανάπτυξη αλλά την μόνη ανάπτυξη που θα δούνε θα είναι αυτή του τουρκικού στόλου στα νερά του ΑΙΓΑΙΟΥ και της Κύπρου»




Όμως σας μεταφέρουμε το πιο συγκλονιστικό και συγκρατήστε το :


Ένας Πατέρας βρέθηκε εν πνεύματι μέσα στο αρχηγείο των ενόπλων δυνάμεων του τουρκικού στρατού.


Πρώτη φορά παιδί μου είδα τόσες μεγάλες τηλεοράσεις.


Τα πρόσωπα όλων ήταν βλοσυρά και άνοιγαν χάρτες προς την πλευρά των Ελληνικών νησιών του ΑΙΓΑΙΟΥ.


Σε κάποιους χάρτες διέκρινα λέξεις και αριθμούς όπως MAVİ 1 και MAVİ 2


Ανάμεσα στους τούρκους αξιωματικούς κυκλοφορούσε ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ κρατώντας μια τεράστια κοφτερή σπάθα.




Μου έμεινε η απορία όμως για τις λέξεις και τα νούμερα που είχαν οι χάρτες που ξεδίπλωναν οι τούρκοι, για αυτό ζήτησα μετά την πνευματική βοήθεια ενός αδελφού μου συνασκητή , τι άραγε να σημαίνουν αυτά;


Η απάντηση του αδελφού ήταν αποκαλυπτική:


« όπως στην Κύπρο οι τουρκαλάδες το 74 κτυπήσαν με Αττίλα 1 και Αττίλα 2 εκμεταλλευόμενοι αστάθεια και έκρυθμες καταστάσεις  τώρα θα θελήσουν να κτυπήσουν με την ονομασία Γαλάζια Πατρίδα 1 και Γαλάζια Πατρίδα 2»


Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;


Ο τούρκος θα θελήσει να πάρει περισσότερα από αυτά που του υποσχέθηκαν εκμεταλλευόμενος συγκυρίες και μυστικές συμφωνίες όπως και στην Κύπρο και τότε η ελεγχόμενη προφητεία των αντίχριστων θα γίνει ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που είναι το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.



ΣΤΩΜΕΝ καλώς


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας