Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Αν θέλει ο Τούρκος να είναι πειρατής, τους πειρατές δεν τους πας στο δικαστήριο, αλλά στον πάτο της θάλασσας!!


Με το που ακούστηκε από επίσημα χείλη  προσφυγή στην ΧΑΓΗ  πήραν  ΦΩΤΙΑ οι σχολιασμοί  , με  πολύ πόνο και πολλά ερωτηματικά στο τι μας ξημερώνει αύριο  
Κάποια από τα πολλά που ακούσαμε και διαβάσαμε.... 

« Μας τρομοκρατούνε με το ψευτοδίλημμα Χάγη ή Πόλεμος;»

« Και αν αύριο σου ζητήσει "τα νησιά που βρίσκονται κοντά στις τουρκικές ακτές γιατί παρανόμως τα έχουν οι Έλληνες", τι θα κάνεις;
θα πας στην Χάγη να σου τα μοιράσει;
δεν πας στο δικαστήριο για να μοιράσεις τα δικά σου πράγματα! Να πάμε στην Χάγη και για τις περιουσίες των Ελλήνων από την Πόλη, την Κύπρο, τις σφαγές των Ποντίων και όλα!!»

« Αν θέλει ο Τούρκος να είναι πειρατής, τους πειρατές δεν τους πας στο δικαστήριο, αλλά στον πάτο της θάλασσας!!»

Αφροδίτη • μία ώρα πριν
« Πολύ απογοητευτικές οι δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού. Ο λαός τώρα που τις ακούει φανταστείτε ότι θα χάσει κάθε ελπίδα σωτηρίας από τους ηγέτες του.
Αφήστε τουλάχιστον κύριοι την ελπίδα του λαού ήσυχη.
Ο κύριος Μητσοτάκης θεωρεί μάλιστα ότι μια τέτοια πρωτοβουλία θα τύχει της στήριξης όλων των πολιτικών δυνάμεων.
Τον λαό τον ρώτησε;
Ο Λαός σε μια πραγματική δημοκρατία αποφασίζει και οι ηγέτες εκτελούν.
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ προσπαθεί να παγιδέψει την Ελλάδα στέλνοντας μηνύματα ότι θέλει προσφυγή στη Χάγη για δίκαιη απόφαση ενώ παραμένει στις πάγιες θέσεις της Τουρκίας.
( ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ)

Να προηγηθεί μια διμερής διαπραγμάτευση για όλες τις διμερείς διαφορές δηλαδή πάνω σε όλες τις μονομερείς επεκτατικές διεκδικήσεις της.
Εάν δεν καταφέρει να πάρει οφέλη τότε οι διαφορές που θα προκύψουν να παραπεμφθούν όλες στο Δ.Δ.της Χάγης και όχι μόνο η υφαλοκρηπίδα-ΑΟΖ που είναι η πάγια απαίτηση της Ελλάδας.
Για προσφυγή στη Χάγη απαιτείται συνυποσχετικό επειδή η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την δικαιοδοσία του σε αντίθεση με την Ελλάδα.
Η Τουρκία ζητεί από την Αθήνα να υπογράψει το συνυποσχετικό για να παρακάμψει τα δικαιώματα τα οποία της παρέχει το Διεθνές Δίκαιο.
Απαιτεί επίσης το συνυποσχετικό να υποδεικνύει στο Διεθνές Δικαστήριο τον τρόπο που θα κρίνει τις ελληνοτουρκικές διαφορές δεσμεύοντας το να εφαρμόσει την αρχή της αυτοδικίας που εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα.

Να αποφασίσει επίσης η Χάγη αν ορισμένα νησιά είναι ελληνικά ή ανήκουν στην Τουρκία.
Τρε-λός Τούρκος κοιμήθηκε και τρε-λό όνειρο είδε.» https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/833002_kmitsotakis-prepei-na-pame-sti-hagi-gia-aoz-kai-na-eimaste

ΑΧ  ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ πως επαληθεύεσαι !!!
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥ πνευματικού παιδιού του Γέροντα.
Τι του είπε ο Γέροντας Εφραίμ για την Κοίμηση του
- « παιδί μου δεν θα προλάβω την ΠΟΛΗ»
- « γιατί παιδί μου θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ»

ΣΤΩΜΕΝ καλώς ήρθε η ώρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ