Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ για το ΑΓΙΟ ΣΚΗΝΩΜΑ του Γέροντα Εφραίμ.


Συγκλονιστική μαρτυρία προσκυνητή που παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ στην Αριζόνα των ΗΠΑ.
ο Χρήστος Μερκούρης μας γράφει:
Υ.Γ. «Μετά από τέσσερα 24ωρα το πρόσωπο και το χαμόγελο του Γέροντα ήταν φρέσκα σαν τις φώτο που έχουμε του ίδιου στις οικίες μας.
Αλλά το πιο συγκλονιστικό ήταν τα χέρια του ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ που ήσαν τόσο  εύκαμπτα, με τέτοια πλαστικότητα κινήσεων  που έδειχναν,  ότι μπορούσαν να μας σφίξουν το χέρι .
Η ευκαμπτότητα των χειρών του Γέροντα Εφραίμ έδειχνε και την ευλυγισία που είχε το όλο σκήνωμα του.»
Όχι μόνο αυτά που γράφει ο Δρ. Κωσταντίνος Βάρδακας είναι ΑΚΡΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ  ΕΖΗΣΑ ΠΡΟΣΚΥΝΏΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΦΟΡΈΣ ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΑΝΕΠΝΕΕ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΙ  ΜΥΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΊΕΖΑ ΑΚΟΥΜΠΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΩ Η ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΕ. 
Με απέραντη ΑΓΑΠΗ προς τ’ αδέλφια μου στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και σε όλη την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Χρήστος Μερκούρης http://www.makeleio.gr/
 Αυτά μας συμπληρώνει ο αδελφός που συγκινημένος μας επιβεβαιώνει αυτά που είδαμε και μας συγκλόνισαν , όπως τα καταθέσαμε στο άρθρο μας:
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
« Από εδώ και πέρα Ελληνίδες Έλληνες Καλό Κουράγιο μέχρι να δούμε Άσπρη Μέρα.»

Και πώς να μην είμαστε συγκινημένοι όταν με την ΚΟΙΜΗΣΗ του αγίου πατρός γέροντα Εφραίμ από την Αριζόνα τα γεγονότα και οι εξελίξεις δεν τρέχουν απλώς αλλά πετούν και μαζί συγκλονίζονται οι ζωές μας;
Όταν μάλιστα προφητικά ο ίδιος μας προανήγγειλε :
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
« Μαρτυρία ΚΛΗΡΙΚΟΥ πνευματικού παιδιού του Γέροντα.
Τι του είπε ο Γέροντας Εφραίμ για την Κοίμηση του
- « παιδί μου δεν θα προλάβω την ΠΟΛΗ»
- « γιατί παιδί μου θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ»

αδελφοί η ΑΓΙΟΤΗΤΑ που πηγάζει από την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα μας σώσει.
ΣΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, τώρα που εισερχόμαστε στα πολύ δύσκολα, αλλά στα λυτρωτικά.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας