Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ στην Λιβύη με τουρκικά αεροπλάνα από την ΠΟΛΗ. Άραγε στον Έβρο με τα πόδια;



Φώτο από https://www.militaire.gr
Όποιος κατανόησε τι συμβαίνει στις μέρες μας είναι τυχερός γιατί μπορεί κάτι να σώσει με την βοήθεια του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ στην μπόρα που έρχεται.
Όλες τις πονηριές ο θηριώδης Ηρώδης Ερντογάν τις κάνει από την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ. Εκεί μέσα σε παραπήγματα μάζεψε και στοίβαξε τζιχαντιστές δικούς του που αιματοκύλισαν την Συρία με σταυρώσεις – δηώσεις και άλλα.
Τους στοίβαξε εκεί για να τους χρησιμοποιήσει στην κατάλληλη στιγμή και ήδη το κάνει, με την μόνη διαφορά που αυτοί οι δολοφόνοι έπαθαν ψώρα επειδή κρατούν « καλά τις συνθήκες υγιεινής»  και συνέχεια ξύνονται. Το αποτέλεσμα η ΠΟΛΗ να  « ξύνεται» .
Όλους αυτούς τους έκανε αερομεταφερόμενες δυνάμεις με πολιτικά ρούχα( βλ. Λιβύη) .
Αφού του είναι εύκολο του σουλτάνου  να  τους στέλνει στην Λιβύη είναι άραγε πανεύκολο να στέλνει πυρήνες τζιχαντιστών ανάμεσα στα προσφυγικά κύματα του ανθρώπινου πόνο στην Ελλάδα μέσω Έβρου και νησιών του ΑΙΓΑΙΟΥ;;
« Ο Ερντογάν δεν περιμένει καμία απόφαση του κοινοβουλίου για να στείλει δυνάμεις στη Λιβύη. Η έγκριση θα δοθεί εκ των υστέρων. Οι πτήσεις από Τουρκία προς Λιβύη και το αντίστροφο, δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες και γίνονται όλο και περισσότερες.
Το καθεστώς Ερντογάν χρησιμοποιεί πολιτικά αεροσκάφη τα οποία πετούν εντός FIR Αθηνών ,νότια της Κρήτης, όπως φαίνεται από τους χάρτες.
Προχθές το βράδυ η αεροπορία της Αιγύπτου είχε απογειώσει F-16, τα οποία εντόπισαν τα τουρκικά πολιτικά αεροσκάφη. Μέσα σ΄ αυτά όμως υπάρχουν και πολίτες.
Πέρα δώθε τα τουρκικά αεροπλάνα μεταφέρουν δυνάμεις στη Λιβύη-Πτήσεις νότια της Κρήτης»
Ο σουλτάνος λειτουργεί ήδη με παραστρατιωτικές οργανώσεις για να έχει το άλλοθι στην διεθνή κοινή γνώμη. Καταλάβατε ότι η καινούργια χρονιά δεν θα είναι καλή γιατί ο τούρκος μας ετοιμάζει άσχημες εκπλήξεις;
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας