Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Να γιατί η ΠΑΝΑΓΙΑ είπε « για αυτά που θα γίνουν θα είμαι η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ» ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ


Η Ιστορία κλείνει τον κύκλο της. 
Η ΠΑΝΑΓΙΑ μας ολοζώντανη επί των επάλξεων του Ελληνικού  Έθνους των Ορθοδόξων Χριστιανών, ως ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  
Τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους οι τούρκοι. 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
ΕΛΛΑΔΑ έχεις πακέτο γεγονότων από τον Ουρανό  ή καλύτερα μπαούλο γιατί δεν χωρούν όλα αυτά που γίνονται και πρόκειται να γίνουν.
« Τουρκικά ΜΜΕ: Πανικόβλητη η Ελλάδα λόγω Λιβύης»
« Ερντογάν: «Δεν αποσύρω τα γεωτρύπανα κι έδωσα εντολές προστασίας τους από το ναυτικό» https://www.militaire.gr/erntogan-den-aposyro-ta-geotrypana-ki-edosa-entoles-prostasias-toys-apo-to-naytiko/
« Το τουρκικό ΥΠΕΞ με ανακοίνωση του προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τη συμφωνία με τη Λιβύη. Φθάνει στο απίστευτο να επικαλείται ακόμη και συμφωνίες που ΔΕΝ έχει υπογράψει!
 Η ουσία της ανακοίνωσης είναι το Καστελόριζο! Οι Τούρκοι επαναλαμβάνουν ότι δεν είναι δυνατόν ένα τόσο μικρό νησί να έχει τόση επήρεια .
Η δήλωση του Εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Hami Aksoy, σε απάντηση σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις της Ελλάδας και της Αιγύπτου σχετικά με τη συμφωνία που υπεγράφη με τη Λιβύη στις περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας :
Με  η συμφωνία που υπογράφηκε με τη Λιβύη, τμήμα των δυτικών συνόρων των περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας μας στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι οριοθετημένη.  Η συμφωνία είναι σύμφωνη με τις δικαστικές αποφάσεις που θεσπίζουν τη διεθνή νομολογία και το διεθνές δίκαιο, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών άρθρων της σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το δίκαιο της θάλασσας.  Όλα τα μέρη γνωρίζουν ουσιαστικά ότι τα νησιά δεν μπορούν να επηρεάσουν την παράκτια προβολή της Τουρκίας, της χώρας με τη μακρύτερη ακτογραμμή στην Ανατολική Μεσόγειο, τα νησιά που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά της διάμεσης γραμμής μεταξύ δύο ηπειρωτικών περιοχών  δεν μπορούν να δημιουργήσουν περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας πέρα ​​από τα χωρικά τους ύδατα και ότι η απόσταση και η κατεύθυνση των ακτών πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τον καθορισμό των περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας.»   https://www.militaire.gr/to-toyrkiko-ypex-prospathei-na-dimioyrgisei-tetelesmena-me-to-kastelorizo/
« Ελλάδα και Αίγυπτος επιταχύνουν την οριοθέτηση ΑΟΖ»
« Μητσοτάκης προς ΝΑΤΟ: Η τακτική ίσων αποστάσεων αδικεί κατάφωρα την Ελλάδα» https://www.onalert.gr/

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ « για αυτά που θα γίνουν θα είμαι η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ»
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ
ΑΥΤΗ ΘΑΜΑΣ ΣΩΣΕΙ – ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ

Στις 19 Ιανουαρίου του 2019 ο Υποπτέραρχος Θεόδωρος Λίγκρης τον οποίο γνωρίσαμε στην στρατιωτική μας θητεία στην  ΠΑ ως ανθυποσμηναγός, δίνει την κάτωθι συγκλονιστική μαρτυρία:  
Αφού αναφέρετε στις συγκλονιστικές στιγμές της διάσωσης της αρχιλοχίας της Αεροπορίας Στρατού κ. Βασιλικής Πλεξίδας με την πτώση του ελικοπτέρου ΧΪΟΥΙ στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας, την Τετάρτη της Λαμπροβδομάδας του 2017, στις 17 Απριλίου, στο 18:01  χρονικό σημείο του παρακάτω βίντεο συμπληρώνει :

Η αδελφή της προσπάθησε να αγιογραφήσει την ΠΑΝΑΓΙΑ, είναι αγιογράφος 


Όταν την τελείωσε είπε « την τελείωσα»  


Και της εμφανίστηκε η ΠΑΝΑΓΙΑ και της λέει:  
« δεν τελείωσες ,ΕΓΩ είμαι ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ»  
« ένας στρατηγός έχει γαλόνια»  
« και θα μου βάλλεις γαλόνια»  


Και μάλιστα της είπε η ΠΑΝΑΓΙΑ: 
 « ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»   
Έτσι έχουν τα πράγματα, αυτά τα έζησα ο ίδιος λέει ο Υποπτέραρχος Θεόδωρος Λίγκρης. 


ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στα στρατεύσιμα παιδιά μας, σε όλο το έμψυχο δυναμικό. 
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΟΙ
Η ΠΑΝΑΓΙΑ προπορεύεται επί των επάλξεων του Ελληνικού  Έθνους των Ορθοδόξων Χριστιανών ως ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. 
Οι στρατηγοί υποκλίνονται ενώπιον ΤΗΣ. 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας