Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

μπήκαμε στην ευθεία των εκπλήξεων από Τουρκία μέχρι Μέση Ανατολή

Φώτο Την εκτόξευση μπαράζ ιρανικών πυραύλων δείχνει βίντεο που τραβήχτηκε το βράδυ της Τρίτης από το πιλοτήριο πτήσης της British Airways, με προορισμό το Ντουμπάι.ΠΗΓΗ

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Τα think tank τώρα βλέπουν και Τουρκία 
"Ανάλυση New York Times: Πόλεμος επιβίωσης με τέσσερις εχθρούς για το Ισραήλ - Γιατί επιτέθηκε με 200 πυραύλους το Ιράν
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κλιμάκωση από τον πόλεμο του 1967 - «Αγώνας για την εθνική μας επιβίωση» λένε οι Ισραηλινοί - Ο ρόλος των Φρουρών της Επανάστασης και ο φόβος των πυρηνικών"
Η ανάλυση αυτή δεν αναφέρει την Τουρκία, αλλά εξυπονοείται ότι η χώρα υπό τον Ερντογάν είναι κίνδυνος για την Μέση Ανατολή και την επιβίωση του Ισραήλ .
Αυτές τις ώρες οι αναλύσεις πάνε και έρχονται και τελικά αφήνουν μια ζάλη δίχως να βγει κανένα συμπέρασμα .
Ίσως γιατί ζούμε μέσα στο ΣΧΕΔΙΟ του Αγίου Θεού και όχι αυτών των νεοταξιτών .
Ο Μεσσιανισμός αυτή την στιγμή επικρατεί στις ιδεοληψίες του Ιράν , του Ισραήλ - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ ακόμα και αυτής της Ρωσίας .
Για την Κίνα δεν λέμε τίποτε γιατί καραδοκεί τι θα γίνει στο τέλος .
Πάμε όμως εδώ στην περιοχή μας που ο κρίσιμος καταλύτης για εξελίξεις  λέγεται Ερντογάν .
Ο Ερντογάν από μόνος του είναι ένα ιστορικό πρόσωπο , ένα "εργαλείο" του Θεού  (όσο και να σας φαίνεται παράδοξο ) που με την φαναριώτικη διπλωματία του, ίσως απόρροια της καταγωγής του ρυθμίζει την ιστορία .
Φυσικά τα πιστεύω του ταυτίζονται με αυτά του φανατικού Ισλάμ και  φρόντισε να τα ευθυγραμμίσει με τα Ρωσικά συμφέροντα, διαβλέποντας πόσο επικίνδυνο είναι το ΝΑΤΟ για αυτόν μετά το πραξικόπημα του καλοκαιριού του 2016.
Σε αυτό το "εργαλείο" ο Άγιος Παϊσιος διείδε την πονηρή αλεπού που κάνει εξυπνάδες και στο τέλος πρόκειται να πιαστεί.
Τα γνωρίζει όλα αυτά, όπως γνωρίζει και τις προφητείες αλλά δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αρχηγός και ο Τέλειωτής της ανθρώπινης ιστορίας λέγεται Χριστός και μάλιστα Εσταυρωμένος και Αναστημένος που τον "'στενοχώρεισαι" που βεβήλωσε το σπίτι της ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ , την Αγία Σοφία.
Είναι  άραγε δύσκολο για τον Ζωντανό Θεό να βγάλει εκτός πλάνου ιστορίας αυτό το "εργαλείο", τώρα που τρέχει το ΑΓΙΟ ΣΧΕΔΙΟ του ;
Μπήκαμε στην ευθεία με τις μεγάλες εκπλήξεις που για αυτούς που πιστεύουν τις προφητείες δεν είναι εκπλήξεις, αλλά ευκαιρία για αυθόρμητη συμμετοχή στο Παιδαγωγικό Θεϊκό Σχέδιο Μετανοίας για ένα και μόνο κύριο  λόγο,  γιατί ο αντίδικος νομοθέτησε τα Σόδομα και τα Γόμορρα και αυτά χρειάζονται επειγόντως πυρηνικό πυρ για να " σβήσουν " από τα ανθρώπινα .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντινος Βαρδάκας