Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ; "ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει" ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

 



Φώτο ΠΗΓΗ

Αποκάλυψη σοκ από το ΚΡΗΤΗ TV και τον πρέσβη ε.τ Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο που ανέφερε στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη, ότι ξεκίνησε η επιστράτευση στην Ελλάδα προληπτικά λόγω Ισραήλ-Ιράν.

βλ. https://youtu.be/p2ytkyaDROE?si=j-QeYnXwnr7BlSTG


Δεκάδες πλέον οι μαρτυρίες προσκυνητών που δόθηκαν και καταγράφηκαν όχι χθες αλλά τις προηγούμενες δεκαετίες που σήμερα επιβεβαιώνουν τον πνευματοκίνητο λογο του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ..

Βιβλία  όπως αυτά της Ιεράς Μονής Σουρωτής , της Καλύβης της Αναστάσεως στο Αγιον Όρος,  του κ. Νικολάου Ζουρνατζόγλου , του Ιερομόναχου Χριστόδουλου Αγγέλογλου , και άλλων που έγιναν δημοφιλή διαβάστηκαν από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου σε όλο τον κόσμο.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ  ΒΙΒΛΙΟ 

Σήμερα αυτός ο κόσμος παρακολουθεί τα γεγονότα γνωρίζοντας χρόνια πριν  αυτό που γίνεται σήμερα και αυτό το ΔΩΡΟ μας δόθηκε από πάνω σαν παρηγοριά ...  

" η Ελλάδα δεν θα πάρει μέρος σε αυτόν τον μεγάλο πολέμο γιατί όποιος πάρει θα καταστραφεί" 

" Όλοι οι εμπλεκόμενοι θα γυρίσουν πίσω ηττημένοι "

— Θά διαρκέσει πολύ αυτό τό κακό, Γέροντα;

— Μπόρες, μπόρες θά ΄ναι. Θά δώσουμε όμως εξετάσεις…

Σ΄ αυτόν τόν πόλεμο όλοι θά γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θά παραμείνει θεατής. Γήπεδο θά είναι ή Παλαιστίνη, τάφος τους ή Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θά είναι καί τό πρώτο ημίχρονο…

Θά υπάρξει μετά καί συνέχεια…. τό δεύτερο ημίχρονο…

Ο κόσμος θά φθάσει σέ αδιέξοδο, καί τότε όλοι θά ζητούν νά μάθουν γιά τό Ευαγγέλιο καί τίς Γραφές. Θά λυπηθεί ό Χριστός τόν κόσμο, καί μέ ένα ξεχωριστό σημείο πού θά δείξει, πολλοί θά πιστέψουν.

Τότε, θά ψάχνει κανείς νά βρεί άπιστο!" 

" “Εμείς, τι θα κάνουμε; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο;”

“Όχι” λέει. “Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε…

Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς το Θεό, και θα μετανοήσουν. Γι’ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δε θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι." 

" Γιά 7 χρόνια στήν Παλαιστίνη δέν θά καίνε ξύλα, αλλά μπαστούνια, αλλά πού νά ξέρετε εσείς από μπαστούνια καί ξύλα! Εσείς έχετε στά σπίτια σας καλοριφέρ ( χαμογελώντας), ενώ εγώ, καίω ακόμη ξύλα στό τζάκι κι΄ έτσι ξέρω απ΄ αυτά…( προφ. Ιεζεκ. 39,9-10)

— Καί οί Εβραίοι Γέροντα;

— Ενας ευσεβής Ιορδανός μού έλεγε ότι οί Εβραίοι έχουν σκάψει ένα τούνελ κάτω από τό τέμενος τού Ομάρ ( τέμενος Αλ Ακτσά ) θέλοντας νά τό καταστρέψουν. Εκεί βρίσκονται καί τά θεμέλια τού αρχαίου Ναού τού Σολομώντος." 


Μαρτυρία στον κ. Κώστα Δεσπότη το 1990 στην Παναγούδα μεταξύ των άλλων:  

«Εκείνη την ώρα τον φώναξε κάποιος έξω από το κελλί κι εκεί είδα το μεσημεριανό του γέροντα που ήταν μισή ντομάτα, τρεις ελιές και μισή φέτα ψωμί.

Μόλις ήρθε μέσα του λέω “γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο”.

Μου λέει ο γέροντας “θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

“Όχι!”, μου λέει. “Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…”».

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 1

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 2

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 3

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 4

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 5

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας