Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

η ώρα των Κούρδων με αυτά που γίνονται σήμερα στην Μέση Ανατολή ...ήρθε μαζί με όλα τα άλλα.

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Τίποτε δεν ακούγεται για αυτούς τον τελευταίο καιρό γιατί η επικαιρότητα έχει στοχεύσει στους πυραύλους και τα πυραυλάκια που πετούν στον εναέριο χώρο της Μέσης Ανατολής .

Μπορεί να τους ξεχάσαμε ; ΟΧΙ φυσικά γιατί δεν τους ξέχασε η ίδια η προφητεία με την γεωπολιτική ανακατάταξη των συνόρων που έρχεται .

Φαίνεται ότι οι Κούρδοι να γίνονται το μακρύ χέρι του Ισραήλ και των ΗΠΑ στα βόρεια του Ιράν και στο υπογάστριο της Ρωσίας .

Το κουρδικό δρομολογήθηκε έλεγε ο Άγιος Παϊσιος και σήμερα με όσα συμβαίνουν και βλέπουμε αποκτά υπόσταση. 

Ο πόλεμος μέσα στον Λίβανο φαίνεται κατά ανάγκη να επεκτείνεται προς την  Συρία και  το Ιράκ σε πρώτη φάση γιατί σε αυτό το γεωπολιτικό ανάγλυφο της Μεσοποταμίας  ενεργούν δεκάδες στρατιωτικές παρατάξεις και συμφέροντα που είναι έτοιμα πάλι να αιματοκυλιστούν.

Δυστυχώς θα πέσουν εκεί και μικρά πυρηνικά σαν μια προσομοίωση των μεγάλων πυρηνικών βομβών που θα πέσουν στα Έθνη του Βορρά αργότερα  .

Σαν Ορθόδοξοι χριστιανοί δεν πρέπει να έχουμε καμμιά αγωνία, γιατί αυτά που είναι να γίνουν θα γίνουν, ώστε να διακοπεί ο κατήφορος προς την αποτρόπαια μόδα της αμαρτίας , το βούλωμα μας με την σφραγίδα του αντιχρίστου και η ένωσή μας με το θηρίο .

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας