Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

κάτι περιμένουν στην Τουρκία

 


Τελευταίες δηλώσεις του Ερντογάν μέσα από το αεροπλάνο της επιστροφής του από τα Δυτικά Βαλκάνια .

Οι τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών παρακολουθούν όλες τις πιθανές κινήσεις του Ισραήλ κατά της Τουρκίας αποκάλυψε ο Recep Tayyip Erdogan.

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν τεθεί σε συναγερμό για ύποπτες ισραηλινές κινήσεις

«Η ισραηλινή επιθετικότητα δεν μπορεί να αγνοηθεί.
Επί του παρόντος, με τη βοήθεια των πληροφοριών μας ελέγχουμε όλα τα βήματα που μπορεί να κάνει το Ισραήλ κατά της Τουρκίας» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος κατά την επιστροφή του από την περιοδεία του στα Βαλκάνια.
Το Ισραήλ δεν στοχεύει μόνο τη σταθερότητα της Παλαιστίνης και του Λιβάνου αλλά προσπαθεί να εξαπλώσει τη φωτιά του πολέμου σε ολόκληρη την περιοχή.
Τα γνωρίζουμε όλα αυτά και δεν μένουμε αδρανείς και, φυσικά, η κυβέρνησή μας καταβάλλει προσπάθειες για να εντοπίσει και να εξαλείψει κάθε είδους κινδύνους που απειλούν την κοινωνία μας, συνέχισε ο Τούρκος ηγέτης...
Σύμφωνα με τον Erdogan οι τρομοκρατικές μέθοδοι με βρώμικες εκστρατείες δεν μπορούν να καρποφορήσουν στην Τουρκία.
«Όλοι πρέπει να το καταλάβουν τώρα.
Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στην περιοχή μας, είναι καλύτερο για όλους να ενισχύσουμε το κλίμα ειρήνης και ηρεμίας στη χώρα μας.
Σε μια περιοχή που περιβάλλεται από τρομοκρατικές οργανώσεις, σε μια εποχή που υπάρχουν εντάσεις στο Ιράκ, εμφύλιος πόλεμος στη Συρία και το Ισραήλ γίνεται βάναυσο.
Η εδραίωση της ειρήνης αποκτά σημασία.
Έχουμε λάβει αποφασιστικά βήματα για να επεκτείνουμε το πεδίο της δημοκρατικής πολιτικής στην Τουρκία, παρά όλα τα εμπόδια, τις δολιοφθορές και τα προδοτικά σχέδια.
Υποστηρίζουμε πλήρως κάθε βήμα που ενισχύει δημοκρατία στη χώρα μας», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος....

ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ 
Όμως φαίνεται ότι την Ελλάδα την έχει θέσει στην ίδια αξιολόγηση που θέτει και τους κινδύνους από το Ισραήλ και επειδή είμαστε γείτονες μπορεί να χαλάσει με ευκολία τον φράχτη ...άντε και σε μάθαμε τόσα χρόνια 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς