Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

γιατί δεν ασχολείσαι με την σημερινή πολιτική σκηνή ; και τους απάντησα : "με κενοτάφια δεν ασχολούμαι"

μας ρώτησαν παλαιάς κοπής και εν δυνάμει "σωτήρες " γιατί δεν ασχολούμαστε με την σημερινή  πολιτική σκηνή και τους απαντήσαμε:  " με κενοτάφια δεν ασχολούμαι "

Όταν μάλιστα τους ρώτησα : 
- πιστεύεται σε αυτό που είπαν οι Άγιοι μας , όχι μόνο ο Άγιος Παϊσιος , αλλά και άλλοι άγιοι πατέρες , ότι η σημερινή πολιτική είναι  ένα μπαλόνι που θα σκάσει με πάταγο; και άλλα είπαν όλοι  αυτοί ..να μην τα επαναλάβουμε. 
Εκεί έφεραν ως απάντηση το  ηθικό χρέος που έχουμε .
Σωστά, αλλά όλοι αυτοί θέλουν να πληρώνονται και να συνεργάζονται από το σύστημα που έφτιαξε και φόρτωσε στην πατρίδα όλο αυτό το δυσβάστακτο χρέος με τα μνημόνια των τοκογλύφων.
Ένα σύστημα που ρουφάει και πολτοποιεί κάθε πατριωτική ή πνευματική φωνή που θα θελήσει να μπει μέσα σε αυτό.

Όμως σήμερα από τον καρπό βλέπουμε και το δένδρο .
Ας μην ονειρευόμαστε , αν δεν προσπαθήσουμε να γίνουμε άγιοι γιατί σήμερα πολεμάμε στα ίσια με τον πονηρό , θα ανακυκλώνουμε την άσχημη πλευρά της Ελληνικής  πολιτικής ιστορίας με τις άσκοπες και δόλιες κόντρες .
Το επιχείρημα ότι πρέπει να αντιδράσουμε,  καταρρίπτεται με τα πρόσφατα  αποτέλεσματα τόσων  "σωτήρων" που εκλέχθηκαν με αυτό το μοτίβο σκοπιμότητας  επί τόσα χρόνια και στο τέλος έσωσαν τον προσωπικό προϋπολογισμό τους και τις δημόσιες σχέσεις τους .
Θα γίνουν πολλά , ήδη γίνονται πολλά παράδοξα που θα μας αναγκάσουν να βρούμε την διέξοδο στα αδιέξοδα που μας έστησαν και μας στήνουν μεθοδευμένα.
Έχουμε Ζωντανό Άγιο Θεό που θέλει Ζωντανούς Έλληνες και όχι αγέλες πολιτικών συμφερόντων ιδεολογιών αντίχριστων .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας