Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Προβλέπουν τον ερχομό του Μεσσία μέσω νέου παγκόσμιου πολέμου - Γιατί επιτίθενται με σφοδρότητα οι Εβραίοι σε Γάζα, Λίβανο -

 


(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ από το παραπάνω άρθρο https://www.bankingnews.gr/)

Αυτή η σύγκρουση δεν έχει καμία πιθανότητα να παραμείνει κάτι τοπικό.

Η κλιμάκωση είναι επικείμενη και η χρήση πυρηνικών όπλων, που έχει το Ισραήλ, αλλά που μπορεί να έχει και το Ιράν, δεν μπορεί να αποκλειστεί, σύμφωνα με ανάλυση του Alexander Dunkin στο Ria Novosti.
Φυσικά, εδώ μιλάμε μόνο για τακτικά πυρηνικά όπλα ή «βρώμικες» βόμβες, που στο πλαίσιο όλης της ανθρωπότητας δεν είναι μοιραία, αλλά αυτό θα επηρεάσει την τύχη της περιοχής με τον πιο καταστροφικό τρόπο.
Αποκαλύπτεται το σχέδιο του Ισραήλ για τον ερχομό του Μασσία
Ένας πραγματικός πόλεμος εκτυλίσσεται στη Μέση Ανατολή.
Μετά την ισραηλινή τρομοκρατική επίθεση με χρήση βομβητών, άρχισαν μαζικές επιθέσεις με ρουκέτες και βομβαρδισμοί στο νότιο Λίβανο.
Το Ισραήλ έχει ξεκάθαρα αποφασίσει να μετατραπεί από θύμα σε δήμιο, μετά τη γενοκτονία του πληθυσμού της Γάζας, ξεκινώντας τη γενοκτονία των κατοίκων του Λιβάνου.
Αυτό σημαίνει αναπόφευκτα την ένταξη στον πόλεμο και των άλλων σιιτικών χωρών και κινημάτων: της Συρίας, του Ιράκ, των Ζαϊντί της Υεμένης και, κυρίως, του Ιράν και - στο επόμενο στάδιο - των σουνιτικών κρατών.
Το Ισραήλ χρειάζεται ξεκάθαρα πόλεμο.
Φαίνεται μεγάλης κλίμακας, ανελέητο, σκληρό, βιβλικό.
οι στόχοι του Ισραήλ και το εσχατολογικό πλαίσιο.
Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ποιους στόχους επιδιώκει το εβραϊκό κράτος.
Φυσικά, μπορεί κανείς να θεωρήσει τον ακραίο ριζοσπαστισμό του Netanyahu ως συνέπεια ψυχολογικού τραύματος μετά την επίθεση της Hamas στο Ισραήλ και την σύλληψη ομήρων.
Ήταν μια πράξη τρομοκρατίας, αλλά το Ισραήλ δεν βρήκε τίποτα καλύτερο από το να απαντήσει στον τρόμο με τρόμο: στον μικρό τρόμο - με μεγάλο, παγκόσμιο τρόμο, καταστρέφοντας τα πάντα, μη γλυτώνοντας κανέναν.
Κανείς δεν δικαιολογεί τις ενέργειες της Hamas, αλλά μετά ξέσπασε η γενοκτονία.
Ο τρόμος της Hamas καταδικάστηκε από όλους και η γενοκτονία από το Ισραήλ κατά του πληθυσμού της Γάζας καταδικάστηκε από όλους, εκτός από τη συλλογική Δύση και τους δορυφόρους της.
Διπλά πρότυπα.
Το ίδιο θα συμβεί και με τον Λίβανο.
Η Δύση καλύπτει το Ισραήλ, όπως συμβαίνει με τη ναζιστική χούντα του Zelensky.
Και δεν υπάρχει λόγος να ελπίζουμε σε μια αλλαγή σε αυτή τη θέση (ειδικά αφού ο Trump, αν και ξεκάθαρα περιφρονεί τον Zelensky, είναι ένθερμος υποστηρικτής του Ισραήλ).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.bankingnews.gr/