Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΗΝΥΜΑ - ενόψει Κοινού Πάσχα ( ημεροχρονολογιακά από τούδε) με τους Παπικούς; Διπλός σεισμός 4,6 και 3,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος

Καλά δεν τα βλέπετε , δεν τα αισθάνεστε;
Αλλά όμως τα διαβάζετε...
"Αγωνία για τις συνεχείς σεισμικές δονήσεις που καταγράφονται τελευταία στην περιοχή - Στα 12,8 χλμ το εστιακό βάθος της δόνησης των 4,6 Ρίχτερ - Αισθητός ο σεισμός και στη Λήμνο
Έντονη είναι η σεισμική δραστηριότητα τις τελευταίες ώρες στο Άγιο Όρος, με τον πιο ισχυρό από αυτούς να καταγράφεται στις 12:50 και να είναι της τάξης των 4,6 Ρίχτερ. Επτά λεπτά αργότερα καταγράφηκε δόνηση 3,9 Ρίχτερ στην περιοχή της Ουρανούπολης."

Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Συνολικά έχουν γίνει 10 σεισμοί άνω των 2,3 Ρίχτερ στη περιοχή, σε διάστημα 3 ωρών.

Στο Φανάρι ομολόγησαν ότι " Ομοθυμαθόν " αποφάσισαν ...δεν υπήρχε ούτε ένας να πει γιατί όλα αυτά ;
"Κάποτε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, έφτασε στο ορεινό χωριό της Φωκίδας «Δάφνος».

Εκεί λοιπόν, μεταξύ των άλλων, όπως μας το έχουν μεταφέρει οι παλαιότεροι, επανέλαβε τη γνωστή προφητεία «Θα έρθει (το ποθούμενο) όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί».

Κάποιος όμως χωρικός που δεν κατάλαβε τι ακριβώς εννοούσε ο Πατροκοσμάς, του ζήτησε περισσότερες εξηγήσεις και τότε ο Άγιος του είπε:
«Θα ΄ρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω».
ΣΤΩΜΕΝ καλώς