Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

ποιοι βομβητές ; τώρα φοβούνται για εκρήξεις από τα κινητά τους ...η Μέση Ανατολή βράζει

Το παραμύθι περί εκρηκτικών μέσα σε αυτές τις συσκευές πάει περίπατο ..κάτι άλλο συμβαίνει με τεχνολογία κρυμμένη έως τώρα   που έχουν οι μεγάλοι και την "δανείζουν" στους μικρούς ..
Είμαστε όλοι μας αναλώσιμοι ;
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Διαβάζουμε :
Λίβανος: Τρόμος από το μπαράζ εκρήξεων - «Δεν ξέρουμε αν τα τηλέφωνά μας είναι ασφαλή» λένε κάτοικοι
Οι εκρήξεις έγιναν ενώ οι άνθρωποι βρίσκονταν είτε στα σπίτια τους είτε κάνοντας τα ψώνια τους, με αποτέλεσμα πολλοί να υποστούν τραυματισμούς στο πρόσωπο, τα μάτια και τα χέρια.
Ο τρόμος και η σύγχυση κυριαρχούν στον Λίβανο, καθώς οι κάτοικοι ζουν υπό τον φόβο νέων εκρήξεων, μετά από δύο ημέρες φονικών επιθέσεων σε διάφορα σημεία της χώρας που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 20 άτομα και να τραυματιστούν 450.

Οι επιθέσεις σε walkie-talkie, ασυρμάτους και βομβητές εκτός από τον θρήνο για τον χαμό δύο ανηλίκων, έχουν φέρει και τον φόβο στην ίδια την κοινωνία με τους πολίτες να ανησυχούν ακόμη και για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών τους συσκευών....
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κάτοικοι του Λιβάνου αισθάνονται παγιδευμένοι σε μια κατάσταση όπου «δεν ξέρουν αν τα τηλέφωνά τους είναι ασφαλή». Πολλοί κάτοικοι έχουν αρχίσει να απομακρύνουν τις συσκευές τους, ενώ κάποιοι άλλαξαν ακόμη και τους αριθμούς των τηλεφώνων τους, φοβούμενοι ότι θα μπορούσαν να εκραγούν.
Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ