Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

"οι διαβολοφορεμένοι"

Ποιοι εξωθούν τη Ρωσία σε ένα καταγιστικό χτύπημα πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 5/11/2024
Διαβάζουμε :

Οι δυτικές ελίτ επιδιώκουν έναν Παγκόσμιο Πόλεμο και κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να αρχίσει.
Σε έναν ευρύτερο πόλεμο μεταξύ Ανατολής και Δύσης βρίσκουν τον αποδιοπομπαίο τράγο για την οικονομική κατάρρευση που οι ίδιοι έχουν δρομολογήσει.
Πολλαπλασιάζουν τον παγκόσμιο παράγοντα φόβου και σπέρνουν απελπισία στον κόσμο, ώστε στη συνέχεια οι ίδιες οι ελίτ να παρέμβουν και να «λύσουν» το πρόβλημα.
Ταυτόχρονα έτσι μπορούν να απαλλαγούν από τους εγχώριους εχθρούς τους (εθνικά κόμματα, πατριώτες).
Τους κατηγορούν ότι «συνεργάζονται με τη Ρωσία» για να υπονομεύσουν την πολεμική προσπάθεια εάν τολμήσουν να επαναστατήσουν ενάντια στις αντισυνταγματικές εντολές.
«Πέρα από αυτό, έχουν επίσης την ευκαιρία να στείλουν νέους ανθρώπους
Advertisement
(που μπορεί να επαναστατήσουν) στην κρεατομηχανή της Ουκρανίας, ώστε να μην υπάρχει νέα γενιά αγωνιστών της ελευθερίας να αντιμετωπίσουν»,γράφει ο αναλυτής Brandon Smith στο All Market.
Παγκόσμιος Πόλεμος αλλά όχι πυρηνικό ολοκαύτωμα

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι κερδισμένος-win-win για το Forum του Davos, αρκεί να μην εξελιχθεί σε πυρηνικό ολοκαύτωμα και να εξαφανίσει τα προσεκτικά κατασκευασμένα κράτη, που έχουν υπό την εποπτεία τους.
Πώς όμως μετατρέπουν τον πόλεμο αντιπροσώπων της Ουκρανίας σε Παγκόσμιο Πόλεμο χωρίς να κατηγορηθούν οι ίδιοι;
Ο αντιπρόσωπος (στην προκειμένη περίπτωση, η Ουκρανία) θα ωθήσει τη Ρωσία σε ένα εκρηκτικό ξέσπασμα.
Η Ρωσία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τακτικές ή όπλα που θέτουν σε κίνδυνο έναν τεράστιο αριθμό αμάχων, απαιτώντας μεγαλύτερη συμμετοχή του ΝΑΤΟ και ίσως ακόμη και την επέμβαση του ΟΗΕ.
Οι ελίτ θέλουν η Ρωσία να ισοπεδώσει μια μεγάλη πόλη με εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους.... Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/