Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

η Ιταλία κάνει το μεγάλο πρόβλημα της μεγάλη ΑΠΕΙΛΗ για την Ελλάδα; Περαστικά

τι ιδέα και αυτή; τους παράτυπους μετανάστες η Ιταλία θα τους στέλνει Αλβανία. Μήπως και στην περιοχή της Ελληνικής Μειονότητας στην Β. Ήπειρο;; εμείς ρωτάμε , μακάρι να μην συμβεί γιατί πολλά βλέπουν τα μάτια μας.

" από την Αλβανία είναι η απειλή, άκου τον Γέροντα " είπε ο Άγιος Παϊσιος στον Έλληνα στρατιωτικό πριν τριάντα και χρόνια και σήμερα προβληματιζόμαστε.

Διαβάζουμε:
"Ο  Αλβανός πρωθυπουργός, από την μεριά του υπογράμμισε ότι «υπάρχουν ιδιαίτερα ιστορικά, πολιτισμικά και συγκινησιακά στοιχεία που συνδέουν την χώρα του με την Ιταλία» και ότι «μια τέτοια συμφωνία δεν θα μπορούσε να υπογραφεί με καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα».
ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
"Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Ρώμη με τον Αλβανό ομόλογό της, Έντι Ράμα, με τον οποίο υπέγραψε πρωτόκολλο για την ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα μετανάστευσης.
Πιο αναλυτικά, μετά το τέλος της συνάντησης, η Ιταλίδα πρωθυπουργός δήλωσε:

«Πρόκειται να δημιουργηθούν σε αλβανικό έδαφος δυο κέντρα για την διαχείριση των παράτυπων μεταναστών, με έξοδα της Ιταλίας. Η συνολική τους χωρητικότητα θα είναι τριών χιλιάδων ανθρώπων, για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εξέταση αιτημάτων ασύλου και για ενδεχόμενη απέλαση. Η πρωτοβουλία δεν αφορά γυναίκες που κυοφορούν, ανήλικα και άλλες προστατευόμενες κατηγορίες».

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ  ΝΕΑΡΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΗΣ ΗΛΙΚΊΑΣ;

Η Μελόνι πρόσθεσε ότι «την φύλαξη των κέντρων θα αναλάβει η αλβανική αστυνομία, ενώ στο εσωτερικό τους θα ισχύει η ιταλική νομοθεσία» και ότι «αναμένεται να αρχίσουν να λειτουργούν την άνοιξη του 2024».
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΑΠΛΩΣ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΑΡΟΎΤΙ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΦΩΣ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ;
ΣΤΩΜΕΝ καλώς