Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

"έρχονται " οι Αγαρηνοί... επίκαιρη η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ που είπε...

Δεν πέρασαν πολλές ώρες  που γράψαμε:
" Εμφανίστηκε η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ και είπε: «έρχονται, να φωνάζετε την Κόρη μου και τον Υιό της...»
βλ.άρθρο https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/11/blog-post_334.html?m=1

"Νέα πρόκληση από την Τουρκία: Ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία νησιών"

Αν δεν  πάρει τις δηλώσεις  πίσω ο Τούρκος ναύαρχος πως θα δεχτείτε σε λίγες μέρες τον σουλτάνο στη  Θεσσαλονίκη;

Διαβάστε και φρίξτε...αυτοί εδώ μέσα που ζητούν να τα βρούμε με τους Τούρκους μπορούν να θεωρηθούν επιεικώς ...( βάλτε εσείς το κοσμητικό)...οι φρικτές δηλώσεις του Τούρκου παρακάτω:
Δυναμιτίζοντας το κλίμα ενόψει της συνεδρίασης του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας στις 7 Δεκεμβριόυ ο Ερτζουμέντ Τατλίογλου σε ομιλία του στη Ναυτική Σχολή Υπαξιωματικών για την «133η επέτειο της ίδρυσης των Σχολών Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού» της Τουρκίας αμφισβήτησε ανοικτά την ελληνική κυριαρχία σε νησιά, νησίδες και βραχονησίδες και ζήτησε την αποστρατικοποίησή τους.

«Η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν ισχυρότερη την περίοδο που το ναυτικό της ήταν ισχυρότερο. Όταν μείωσε τη σημασία που έδινε στη θάλασσα και το ναυτικό, άρχισαν οι απώλειες. Αφού ήταν αδύναμο το ναυτικό της, τα νησιά μας στο Αιγαίο δόθηκαν στην Ελλάδα χωρίς να ρίξουν ούτε μια σφαίρα. Η Ελλάδα δεν θέλει να αρκείται σε αυτά (…)

Από τα οκτώ βασικά προβλήματα με την Ελλάδα, τα επτά σχετίζονται με το Πολεμικό Ναυτικό και η Ελλάδα αντί να αναζητήσει λύσεις, εμπλέκεται διαρκώς σε δραστηριότητες που κλιμακώνουν τις τις εντάσεις. Για παράδειγμα, αυξάνει τον αμυντικό της προϋπολογισμό. Αγοράζει τέσσερις φρεγάτες Belharra απο Γαλλία. Αγοράζει 24 μαχητικά Rafale .Θα αγόραζε 18, τα αύξησε κατά 6 ακόμη.
Οι ΗΠΑ έχουν γίνει ο δυτικός γείτονάς μας. Έχουν 3 μεγάλες βάσεις στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή», είπε ο Τούρκος ναύαρχος.

Τούρκος ναύαρχος: Η Ελλάδα στρατικοποίησε 19 νησιά
Ο Ερτζουμέντ Τατλίογλου υποστήριξε ότι υπάρχουν 23 νησιά με αποστρατιωκοποιημένο καθεστώς από τα οποία η Ελλάδα έχει στρατικοποιήσει τα δεκαεννέα.

«Έχουμε νησίδες και βραχονησίδες των οποίων η κυριαρχία και η κυριότητα του  αμφισβητείται. Προσπαθούν να τα κάνουν δικά τους, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε αυτά σαν να είναι δικά τους νησιά! Από τη μία προσπαθούν να υπαγορεύσουν τις δικές τους στρατηγικές, όταν υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον. Η Ελλάδα  αύξησε τα χωρικά της ύδατα στα δυτικά στα 12 μίλια το 2020. Προσπαθεί να δώσει το εξής μήνυμα. Αν βρω την ευκαιρία, θα τα αυξήσω στα 12 μίλια στο Αιγαίο. Προσπαθεί να διεκδικήσει τα νησιά και τους βράχους στο Αιγαίο με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνοπτικά, στόχος της Ελλάδας είναι να παίξει έναν περιφερειακό ηγετικό ρόλο», είπε ο Τούρκος ναύαρχος, σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο NTV καταγγέλλοντας τη χώρα μας για διαρκείς παρενοχλήσεις παρενοχλήσεις τουρκικών αεροσκαφών, ελικοπτέρων και πλοίων."
Τι είπε η Αγία Άννα...
Τις τελευταίες ώρες τα πνευματικά ραντάρ του Ουρανού πιάνουν στον ορίζοντα τον εχθρό που έρχεται και τις προθέσεις του.
Μια αγία γερόντισσα στέλνει μήνυμα.
Σε αυτό το προβατάκι του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ αναπαύεται η ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΣ λόγω ταπείνωσης και μπορεί να συνομιλεί με τον Ουρανό.
« της παρουσιάστηκε η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ η ΘΕΟΠΡΟΜΗΤΟΡΑ και της είπε:
- Έρχονται οι εχθροί και λείπει η ΜΕΤΑΝΟΙΑ
Της Παρήγγειλε
-Να φωνάζετε την Κόρη μου και τον Υιό της...
- Θα χτυπήσουν...ο Κύριος μαζί σας... Προσευχή
Είπε πάλι.....κι οι Άγιοι προειδοποιούν
- Να φωνάζουμε την Παναγία μας με παρακλήσεις κ χαιρετισμούς να έχει προσευχές να πηγαίνει στον θρόνο του Αγίου Θεού
- Παναγία μου!!
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας