Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

χτυπάει η καμπάνα ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, μια για εμάς, μια για το Ιράν και μια για την Τουρκία;

Αλλεπάλληλες πληροφορίες που φέρνουν γεγονότα που δεν ξαναζήσαμε:
Διαβάζουμε:
"Στον πάτο οι αμερικανοτουρκικές σχέσεις: Χ.Φιντάν και Ρ.Τ.Ερντογάν έριξαν τρεις φορές “πόρτα” στον Α.Μπλίνκεν -Υπό πολιορκία η βάση του Ιντσιρλίκ (vid)
Ανεπιθύμητος ο Α.Μπλίνκεν στην Τουρκία"
Περισσότερα στον ΣΎΝΔΕΣΜΟ
"Ο Κοσοβάρος υπουργός Άμυνας υπόσχεται αυξημένη συνεργασία με την  Τουρκία" Περισσότερα στον 
"Ισραήλ: Αποτρεπτικός, σταθεροποιητικός παράγοντας το αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο
Το Ισραήλ χαιρετίζει την ανάπτυξη αμερικανικού πυρηνικού υποβρυχίου στην περιοχή ως "αποτρεπτικό και σταθεροποιητικό παράγοντα.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού χαιρέτισε την ανάπτυξη ενός αμερικανικού υποβρυχίου πυρηνικών πυραύλων στην περιοχή.
"Είναι πάντα καλά νέα να βλέπεις ότι οι Αμερικανοί μετακινούν περισσότερα μέσα", δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος αντισυνταγματάρχης Ρίτσαρντ Χεχτ στα μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα, αναφέρει το Reuters"
"Παγκόσμια ανησυχία - Οι ΗΠΑ έστειλαν πυρηνοκίνητο υποβρύχιο στη Μέση Ανατολή - Μήνυμα στο Ιράν
Όπως σχολιάζει το αμερικανικό CNN, πρόκειται για μία σπάνια ανακοίνωση από το Πεντάγωνο, καθώς ο αμερικανικός στρατός δεν ανακοινώνει τις κινήσεις ή τις επιχειρήσεις του στόλου των υποβρυχίων. Αντίθετα, τα υποβρύχια λειτουργούν με σχεδόν πλήρη μυστικότητα.
Μετά την ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, στρατιωτικοί παρατηρητές υπέθεσαν ότι η αποκάλυψη της ανάπτυξης του υποβρυχίου είχε πιθανώς ως στόχο να στείλει ένα μήνυμα στο Ιράν και στους υποτιθέμενους αντιπροσώπους του, όπως η Χεζμπολάχ."
"τα πράγματα γίνονται " καυτά" , έρχεται πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή και ο Ρώσος ετοιμάζει τα δικά του να κατεβάσει μέσω Στενών ;"