Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

προς το παρόν τον τούρκο τον κρατάει με λουρί η Κυρία ΘΕΟΤΟΚΟΣ



ΓΙΑΤΙ ο σουλτάνος βιάστηκε να βγάλει  και τώρα δεν κουνάει το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»; απασχολεί πολλούς και  φτιάχνει παγίδα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το  «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν» πριν 8 μέρες το έβγαλε με ιαχές εναντίον της Ελλάδος και το αγκυροβόλησε μέσα σε τουρκική ΑΟΖ

(στον κόλπο της Αττάλειας).

τι συμβαίνει ; 

Βάλθηκαν οι αναλυτές να μπουν μέσα στο μυαλό του σουλτάνου και να εξηγήσουν γιατί δεν μας προκαλεί ευθέως όπως το δήλωνε εδώ και μήνες όταν επρόκειτο να βγάλει το τελευταίας τεχνολογίας αυτό γεωτρύπανο.

Χαζός είναι ο σουλτάνος να έρθει σε πολεμική αντιπαράθεση μαζί μας και να έχει στην εμπροσθοφυλακή των επιχειρήσεων του για εύκολη ανάλωση ένα σκάφος πολλών δις(το είπαμε αυτό εδώ και καιρό) 

ο Ερντογάν και η παρέα του θέλουν με τις δηλώσεις τους να μας μάθουν να σκεφτόμαστε, όπως θέλουν αυτοί και μετά να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια.

Τόσα χρόνια κατάλαβαν ΑΥΤΌ δηλ. ότι μας σερβίρουν τα ΜΜΕ τα καταπίνουμε αμάσητα.

Τελικά το «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν» το έβγαλε και για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης στην τουρκία που πλέον όταν αγοράζεις λεμόνια ή κρεμμύδια είναι σαν να αγοράζεις ρωσικό χαβιάρι.

Ο σουλτάνος περιμένει που θα  καθίσουν οι παγκόσμιες εξελίξεις ειδικά στο ενεργειακό αφενός μεν και αφετέρου σε ποια βράχια θα προσκρούσει η Ελληνική πολιτική σκηνή.

( θα επανέλθουμε επί του θέματος αυτού) 

προς το παρόν τον σουλτάνο τον κρατάει η Κυρία ΘΕΟΤΟΚΟΣ 

 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.