Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

τα 2/3 των προφητειών του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού επιβεβαιώθηκαν , απομένει το 1/3 - Πίστη και Ελπίδα και θα χαρούν πολλοί - ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

 

Σας μεταφέρουμε αδελφοί λίγους μήνες πιο μπροστά, όταν η παγκόσμια κοινή γνώμη θα αναρωτάτε με αγωνία "τις θα άρξει των ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου και της Κωνσταντινούπολης;" 

Ήδη αυτό ξεκίνησε και τρέχει με όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία , την Κριμαία , την Μαύρη Θάλασσα και την αμφιλεγόμενη πολιτική- δίπορτο του σουλτάνου.

Και έρχεται ο Πατρό Κοσμάς πριν αιώνες και στα παιδιά του εμάς τα λέει όλα, γιατί οι άλλοι όχι μόνο τα παρακολουθούν, αλλά δεν τα καταλαβαίνουν. 

 
" Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη!

Τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης" 

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (♰ 24 Αυγούστου 1779)

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
ΠΕΡΙΔΙΑΒΗΚΕ ΛΟΓΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΤΡΟ ΚΟΣΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
και πάμε παρακάτω ...
η φωτιά που ανάβει στα Βαλκάνια στις μέρες μας, είναι η αυτή που θα κάψει με τις ευχές του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ τις σημερινές αντίχριστες πολιτικές.
Από την Βόρειο  Ήπειρο μέρος του αγίου μαρτυρίου του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού θα αρχίσει να μεγαλώνει πνευματικά η Ελλάδα.
Τα άλλα μας τα είπαν τόσοι άγιοι.
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας