Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

" οι υπηρέτες του κακού μαύρισαν όχι από τον ήλιο αλλά από το ΦΩΣ της Καθ ημάς Ανατολής"

 



φώτο ΠΡΩΤΑΤΟ - Άγιον Όρος 

Μαύρισαν επίσης οι υπηρέτες του κακού  γιατί τους πιέζει το αφεντικό τους να ολοκληρώσουν το έργο του γρήγορα γιατί αυτό βιάζεται,  καθότι καταλαβαίνει ότι δεν θα γίνει απλώς επανεκκίνηση, αλλά θα γίνει "του κουτρούλη ο γάμος "με τέτοια πολεμικά , γεωλογικά και οικονομικά γεγονότα που θα ανατρέψουν την παγκόσμια μοχθηρία του. 
Θα μας λυπηθεί αδελφοί ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ και θα μας χαρίσει την ΕΙΡΗΝΗ του " την πάντα νουν υπερέχουσαν" μέσα από την μετάνοια μας. 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

το παρακάτω κείμενο μας το έστειλε φίλη και απηχεί μια πνευματική διάσταση των όσων βιώνουμε.


Έρχονται και τα κρείττω

 

 Κάποιοι Ρουμάνοι τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους στην πατρίδα μας , πριν λίγες ημέρες, συνομίλησαν με γνωστό μου πρόσωπο και του εξέφρασαν την απορία τους:

«Σε όσα δυσάρεστα σήμερα συμβαίνουν, περιμέναμε από σας τους Έλληνες να δώσετε το παράδειγμα στον υπόλοιπο κόσμο και να αντιδράσετε. Αλλά εσείς κοιμάστε. Κρίμα!».

 

  Οι Έλληνες κοιμούνται! Όμως η φύση μας δείχνει ότι για να ξυπνήσει κάποιος, πρέπει να κοιμηθεί πρώτα. Και όσο πιο βαθύς είναι ο ύπνος, τόσο πιο δυναμικό και ενεργό το ξύπνημα. Αλλά και σε πνευματικό επίπεδο κατά τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και ο πνευματικός νόμος μέσα από την πνευματική διαλεκτική. Και να τι εννοώ:

 Στις μέρες μας δυστυχώς, «εκ της Ελλάδος ερρύη τα φαύλα». Από την Ελλάδα άρχισαν να προτείνονται και να εφαρμόζονται πρώτα κάποιες πρωτοπόρες και καινοτόμες εφαρμογές ειδικού ψηφιακού τύπου, που στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και εξαπλώθηκαν στις υπόλοιπες χώρες. Όπως για παράδειγμα, το covid pass, ενώ ανάλογες μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται γοργά, προς το παρόν με την ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό δίπλωμα οδήγησης. Και όλα τούτα  αποτελούν το καύχημα της πολιτείας, γιατί με τον τρόπο αυτό η Ελλάδα πρωτοπορεί σε εκπληκτικά  ψηφιακά μέτρα που εφαρμόζονται μόνο και μόνο για το κοινό καλό. Και τώρα, όλοι υιοθετούν την περίφημη φαεινή «ελληνική ιδέα», που ανοίγει τον δρόμο και σε άλλες προηγμένες και «έξυπνες»  τεχνολογικές μεθόδους. Κύριος οίδε σε ποίες ακόμη!

 

  Όμως, ο θανατερός ύπνος μαζί με  όλα τα πονηρά και φαύλα «ευεργετήματα» που ανθούν σήμερα στη χώρα μας, είναι  στο σχέδιο του Θεού να γίνουν, για να μπορούν να λένε μετά οι άνθρωποι σε όλη τη γη «και εκ της Ελλάδος ερρύη τα κρείττω!» Γιατί από την Ελλάδα θα ξεκινήσουν πρώτα πάλι και όλα τα καλά. Όταν ο ελληνισμός περάσει μέσα από το φαύλο και σκοτεινό ταξίδι που του επέβαλαν, την πρέπουσα στιγμή ο Θεός θα τη συνεγείρει πανηγυρικά από τον ύπνο του θανάτου προς τη ζωή και θα είναι εκείνη που θα μεταδώσει πρώτη το μήνυμα της σωτηρίας και του φωτός στη χειμαζόμενη ανθρωπότητα. Τότε θα αναδυθούν όλα τα «κρείττω» που προσωρινά και φαινομενικά είναι θαμμένα στη λήθη και η Ελλάδα θα πρωτοστατήσει όχι στην ψηφιακή τεχνολογία του κακού, αλλά στην πνευματική πρωτοπορία και ευλογία του θεϊκού καλού.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς