Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

λες θα ξυπνήσουμε και θα πάμε στο ξύλινο (άροτρο) της Οσίας ΜΑΤΡΩΝΑΣ της Ρωσίδας;

Βιώνουμε κάτι άσχημο, ψάχνεις από κάπου να πιαστεις και όλα αν είσαι καλοπροαίρετος σου λένε να κρατηθείς από ΧΡΙΣΤΟ και ΠΑΝΑΓΙΑ γιατί η ροή των δυσμενών εξελίξεων θα είναι ταχύτατη μέχρι να κορυφωθούν όλες οι τραγωδίες.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΕΦΑΜΑΡΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. Μακάρι να είχαμε καλές ειδήσεις. Δρ.Κωνσταντινος Βαρδάκας 

Εκδικείται» η Βενεζουέλα την Ευρώπη - Σταματά την αποστολή πετρελαίου, άτυπη συμμαχία με Ρωσία
Δεν ξέρουμε πώς θα επιβιώσουμε» - Επιχειρήσεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο κλείνουν λόγω κρίσης κόστους ζωής
Πανάκριβη η Ελλάδα για τους Έλληνες τουρίστες
Ελλάδα - Ακριβές... κυρώσεις: Αυξημένη κατά 112% η αξία των εισαγωγών από Ρωσία λόγω των ενεργειακών αγαθών στο 6μηνο
Σταματήστε να καταστρέφετε τη Γερμανία» - Βιοτέχνες κατά Scholz για να άρει τις κυρώσεις προς τη Ρωσία
https://www.bankingnews.gr
Το ευρωπαϊκό φυσικό αέριο οδεύει προς τη μεγαλύτερη σειρά εβδομαδιαίων κερδών φέτος, εντείνοντας τον πόνο για τις βιομηχανίες και τα νοικοκυριά και απειλώντας να ωθήσει τις οικονομίες σε ύφεση.
Τα συμβόλαια αναφοράς υποχώρησαν την Παρασκευή, αφού έκλεισαν σε υψηλό ρεκόρ στην προηγούμενη συνεδρίαση. Όπως αναφέρει το Bloomberg, η αγορά έχει σφίξει ακόμη περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο εξαιρετικά ζεστός και ξηρός καιρός διαταράσσει τη μεταφορά καυσίμων μέσω ποταμών και περιορίζει ς
https://www.capital.gr/diethni/3653432/to-megalutero-anodiko-seri-tou-etous-pragmatopoiei-to-europaiko-fusiko-aerio
Η γερμανική τιμή ενέργειας αυξήθηκε σε νέο ρεκόρ, ασκώντας έτσι μεγαλύτερη πίεση στη βιομηχανική παραγωγή και στα νοικοκυριά που βρίσκονται αντιμέτωπα με την κρίση του κόστους ζωής, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.