Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ για εμάς - Τουρκικό drone εξουδετέρωσε την ρωσική αεροπορική άμυνα την στιγμή που η τουρκία τέτοια δίνει στην Αλβανία.

 


"Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν ένα βίντεο που δείχνει πώς ένα τουρκικό drone Bajraktar TB2 εξουδετέρωσε με επιτυχία δύο πυραύλους του ρωσικού συστήματος αεροπορικής άμυνας της Osa, γράφει η σερβική b92.

Μετά την εκτόξευση, ο πρώτος πύραυλος αναχαιτίζει το τουρκικό drone με τον θερμικό αισθητήρα του και παρακολουθεί την επερχόμενη κίνησή του. Και ακριβώς όταν ο πύραυλος αναμένεται να χτυπήσει το drone, αλλάζει πορεία, αφήνοντας το Bajraktar TB2 ανέπαφο. Μια παρόμοια κίνηση συνέβη με έναν άλλο πύραυλο.

Ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες εξήγησαν γιατί οι δύο πύραυλοι δεν κατάφεραν να χτυπήσουν το τουρκικό drone, παρά την επιτυχή παρακολούθηση, αναφέρει η Ντνέβνι Αβάζ.

Σύμφωνα με αυτούς, ο λόγος είναι απλός, το Bajraktar TB2 διαθέτει ένα τέλειο σύστημα για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικού πολέμου.

 Όταν οι πύραυλοι πλησίασαν το drone στην καλύτερη δυνατή απόσταση, τα συστήματα προστασίας του ενεργοποιήθηκαν και κατάφεραν να «κάψουν» τον ηλεκτρονικό πίνακα καθοδήγησης. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ο αισθητήρας θερμότητας δεν λειτουργεί πλέον και ο πύραυλος δεν βλέπει τον στόχο." 

πηγή https://www.echedoros-a.gr/2021/06/drone_8.html#more

" Έντι Ράμα: Η Τουρκία αναβαθμίζει την Αλβανία- μας δίνει και drone για να ελέγχουμε όλη τη χώρα" 

περισσότερα στο https://www.echedoros-a.gr/2021/06/drone.html