Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΟΡΤΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ



ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ - ΚΑΘΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΗΦΙΔΕΣ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ 
Βράζει ο τόπος από υψηλές θερμοκρασίες - Βράζει και η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ από " αψιμαχίες" - ήδη ξεκίνησαν- 
Όταν πριν δεκαετία αρθρογραφούσαμε για τις τεκτονικές εξελίξεις των ημερών μας στηριζόμενοι στους αγίους πατέρες, πολλοί έλεγαν " δεν γίνονται αυτά , άντε να πάμε παρακάτω στην αφηρημένη καθημερινότητα μας " 
Σήμερα όμως που όπως φαίνεται θα ζήσουμε την σκληρή εκδοχή των προρρηθέντων, καθότι οι άγιοι πατέρες δεν μας τα έλεγαν όλα  γιατί ο σκοπός τους ήταν να μην  φοβηθούμε αλλά να μετανοήσουμε , τι θα πούμε ;

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com - ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


" Ιούνιος 28, 2021- Οδησσός,  Άρχισαν οι διεθνείς ναυτικές ασκήσεις Sea Breeze στη Μαύρη Θάλασσα. Το κέντρο Τύπου των Ναυτικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Facebook δημοσίευσε την τελετή έναρξης των ασκήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Οδησσό.


Όπως γράφει το "ArmiaInform", στο ξεκίνημα συμμετείχαν εκπρόσωποι περίπου 30 χωρών εταίρων που θα λάβουν μέρος στις ασκήσεις. 

Η Sea Breeze είναι μια ετήσια πολυεθνική ναυτική άσκηση που συμμετέχουν δυνάμεις του Ναυτικού, Πεζικού καθώς και εναέριες.

Διεξάγονται από κοινού από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ουκρανία στην περιοχή του Εύξεινου Πόντου από το 1997.

Η άσκηση  «Sea Breeze 2021»  θα συνεχιστεί έως τις 10 Ιουλίου.

Φέτος υπάρχει ρεκόρ αριθμός συμμετεχόντων στις ασκήσεις στον Εύξεινο Πόντο. Είναι οι μεγαλύτερες που έχουν γίνει από το 1997, δήλωσε ο Ρουσλάν Χόμτσακ,  αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.

 Σύμφωνα με την ουκρανική “gordonua” η άσκηση  αποτελείται από τέσσερις φάσεις : την άφιξη των δυνάμεων και την ανάπτυξη θέσεων  της διοίκησης, τον συντονισμό των δυνάμεων, την ενεργή φάση, το αποτέλεσμα της άσκησης και την αποδέσμευση των δυνάμεων."
  ΠΗΓΗ https://www.echedoros-a.gr/2021/06/sea-breeze.html#more