Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Αρχίζει η ΠΑΡΑΝΟΙΑ της ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ ; που πάμε ;

 


" ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΙΟΥ - κολυμπάμε ήδη στην ΜΕΓΑΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ του κορονοιού;- ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ή μας έμπλεξαν;"- Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

Αυτά λέγαμε από της 19 Δεκεμβρίου του 2020 και  κτυπούσαμε το  καμπανάκι με την αρθρογραφία μας βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/12/blog-post_196.html

ΣΗΜΕΡΑ 

" Ανησυχητικά σχετικά με την επικινδυνότητα της μετάλλαξης «Δέλτα», ιδίως μέσα στα νοσοκομεία, είναι τα ευρήματα νέας μελέτης ερευνητών του βρετανικού πανεπιστημίου.

Ανησυχητικά σχετικά με την επικινδυνότητα της μετάλλαξης «Δέλτα» του κορωνοϊού, ιδίως μέσα στα νοσοκομεία, είναι τα ευρήματα νέας μελέτης που συνέταξαν ερευνητές του Cambridge.

Οι συντάκτες της υποστηρίζουν ότι το νέο στέλεχος μπορεί να πλήξει ακόμη και πλήρως εμβολιασμένους νοσοκομειακούς, που αναγκαστικά πρέπει να περιθάλπουν ασθενείς με χαμηλή απόκριση στο εμβόλιο. 

Καταλήγουν έτσι στο συμπέρασμα ότι οι νοσοκομειακοί εργαζόμενοι – προκειμένου να μην επαναπροσβληθούν και μεταδώσουν τον ιό σε ευπαθείς ασθενείς – πρέπει να καταφύγουν σε ενισχυτική δόση εμβολίου. 

Η μελέτη καταδεικνύει την περίπτωση ενός περιστατικού υπερμετάδοσης στο νοσοκομείο του Δελχί νωρίτερα μέσα στο έτος, όπου 30 πλήρως εμβολιασμένα μέλη του προσωπικού προσεβλήθησαν από την μετάλλαξη «Δέλτα» του κορωνοϊού.

Τα περιστατικά επαναμόλυνσης μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων νοσοκομειακών εργαζομένων είναι ανησυχητικά καθώς τα νοσοκομεία είναι υποχρεωμένα να νοσηλεύουν ανθρώπους που οι συνθήκες της υγείας τους περιορίζουν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, αναφέρει η μελέτη.

με πληροφορίες από Financial Times

Περισσότερα στο https://www.kathimerini.gr/world/561410515/metallaxi-delta-ti-apokalyptei-ereyna-toy-panepistimioy-keimpritz/?fbclid=IwAR212m5awWU9i2RIZ31kezhzmfCkvE58C4oEacRfZM6b9mUe1P-QcM_Droc

Ο ΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ 

και ρωτάμε:  

Τα τμήματα του γονιδιώματος του που αποκαλύφτηκαν δείχνουν εργαστήριο;

Θα περιμένουμε σαν ανθρωπότητα σε 90 ημέρες να μας απαντήσουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ κατόπιν εντολής του Μπάιντεν αν ο ιός αυτός προήλθε από εργαστήριο ; τώρα  σωθήκαμε ;

Είναι αυτός ο ιός όπλο κατά της ανθρωπότητας;

Οι συνεχόμενες μεταλλάξεις μιλούν από μόνες τους.

Εδώ περιμένουν ανάπτυξη , μακάρι, αλλά ένας μεγάλος άγιος των ημερών μας, είπε:  

" αυτό που θα ζήσετε δεν είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο ξυπνήσατε αλλά μια καθημερινότητα που θα επιδεινώνεται" ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ο Αριζονίτης

ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: 

Αυτή η μετάλλαξη - παραλλαγή Δ΄ όπως την λένε είναι νέου τύπου πανδημία και τι νέο έχει στην συμπτωματολογία της; Ήδη εδώ και 6 μήνες που εμφανίστηκε στην Ινδία δίνει και άλλα επώδυνα συμπτώματα( θρόμβους , σηψαιμία και γάγγραινες στο προσωπικό κρανίο)

ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΣΧΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

τι γράφαμε στις 20 Δεκεμβρίου του 2020: 

" Καθώς η Ινδία πλησιάζει το  απαίσιο ορόσημο των  δέκα εκατομμυρίων περιπτώσεων COVID-19, μια νέα σπάνια ασθένεια γνωστή ως βλεννομυκητίαση εξαπλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η νόσος που προκαλείται από το COVID έχει ποσοστό θνησιμότητας 50%.

Οι αρχές στις πολιτείες της Βόρειας και Δυτικής Ινδίας προειδοποίησαν τους ανθρώπους καθώς τα νοσοκομεία ανέφεραν την ταχεία εξάπλωση μιας θανατηφόρου μυκητιασικής λοίμωξης, βλεννομυκητίασης, σε όλη την περιοχή. Τουλάχιστον εννέα άτομα έχουν ήδη αναφερθεί ότι έχουν πεθάνει εξαιτίας αυτής της σπάνιας νόσου, ενώ πάνω από εκατό άτομα έχουν νοσηλευτεί σε διαφορετικά νοσοκομεία στο Δελχί και στο Αχμενταμπάντ. 

"Η απόφραξη της μύτης, το πρήξιμο στα μάτια ή τα μάγουλα και οι μαύρες ξηρές κρούστες στη μύτη είναι τα πρώιμα συμπτώματα της λοίμωξης. Αυτά τα σημάδια θα πρέπει αμέσως να προκαλέσουν τη διεξαγωγή βιοψίας στο OPD και την έναρξη της αντιμυκητιασικής θεραπείας το συντομότερο δυνατό", Ο Munjal πρόσθεσε.

Ο γιατρός παραδέχτηκε ότι βρήκε επίσης μερικές περιπτώσεις σε ασθενείς που δεν ήταν COVID, ωστόσο, οι περισσότερες από τις λοιμώξεις εντοπίστηκαν σε ασθενείς με ανάρρωση COVID-19.

Οι γιατροί λένε ότι η συχνότητα των περιπτώσεων καθώς και η υψηλή νοσηρότητα και η θνησιμότητα δεν έχουν δει ποτέ πριν και είναι ανησυχητική." 

ΠΗΓΗ https://sputniknews.com/india/202012181081498275-losing-jaw-bones-and-eyesight-9-dead-over-100-hospitalised-as-rare-fungal-disease-spreads-in-india/


 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας