Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - στην Καβάλα ένα τουρκικό drone έτοιμο για όλα;

φώτο  από fb - ο λιμένας του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ- σημείο της ακτογραμμής της Μακεδονίας  όπου αποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην  Ευρώπη ο ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ δια των Αποστόλων Παύλου, Λουκά, Τιμοθέου και Σίλα.
Φαίνεται να θέλουν να δουν οι τούρκοι από κοντά τις ομορφιές της  Νεάπολης των αρχαίων  Ελλήνων, της μετέπειτα ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗΣ των Ρωμιών και της Καβάλας ( πιθανώς τουρκικό τοπωνύμιο) των Νεοελλήνων. Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
" Την πτήση ενός τουρκικού μη επανδρωμένου αεροχήματος (droneBayraktar TB2, το οποίο διέσχισε τα ελληνοτουρκικά σύνορα και έφτασε μέχρι βόρεια της Καβάλας, δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα αμυντικών ειδήσεων militaire.gr, επικαλούμενη στοιχεία της σουηδικής ιστοσελίδας flightradar24, που παρέχει πληροφορίες για τις πτήσεις εμπορικών αεροσκαφών σε αληθή χρόνο.

Σύμφωνα με το flightradar24, το τουρκικό αερόχημα είχε κωδικό «1453TB2», δηλαδή συνδυασμό του έτους Άλωσης της Κωνσταντινούπολης και του τύπου του αεροχήματος. Το Flightradar24 παρουσιάζει σε κάποια χρονική στιγμή το αερόχημα να κινείται εντός του εθνικού εναέριου χώρου σε ύψος περίπου 17.000 ποδών (5.181 μέτρα) και με ταχύτητα 192 κόμβων (355 χλμ./ώρα)."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.kavalanews.gr/19866-mehri-kavala-eftase-anenohlito-ena-toyrkiko-drone.html

https://www.newsbreak.gr/amyna/214085/mechri-tin-kavala-eftase-anenochlito-ena-toyrkiko-drone/

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ 

" Ένα τεράστιο κείμενο με… 47 προκλήσεις της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο (!!!) δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Milliyet, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τα ισραηλινά drones HERON που νοίκιασε η Ελλάδα, κάνουν κατασκοπευτικές πτήσεις στα τουρκικά παράλια και πως οι ΗΠΑ μέσω της χώρας μας, προκαλούν με πτήσεις μαχητικών F-15 πάνω από τα ελληνικά νησιά που η Τουρκία θέλει να αποστρατιωτικοποιήσουμε!" 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.newsbreak.gr/amyna/213655/milliyet-ellada-kataskopeyei-israilina-drones-prokalei-ipa-nisia/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery