Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

«Βουλγαρία και Αλβανία περιμένουν τη διάλυση της Βόρειας Μακεδονίας!»- ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ; δημοσιεύματα

 


Η όρεξη των Αλβανών και των Βουλγάρων τώρα  περιορίζεται σε δημοσιεύματα , αύριο όμως;

"Βουλγαρική εφημερίδα έχει δημοσιεύσει μια πρόταση η οποία έλκει το ενδιαφέρον, προτείνει τη διχοτόμηση της Βόρειας Μακεδονίας,  μεταξύ  της Αλβανίας και της Βουλγαρίας.

 «Όλοι γίνονται ‘budaIIenj’ [ τούρκικο: μπουνταλάδες, ανόητοι]και δεν ξέρουν ότι οι πόλεμοι μας στο παρελθόν ήταν για την ενοποίηση της Μακεδονίας και της Θράκης της Αδριανούπολης με τη μητέρα Βουλγαρία;»

 »Τώρα, μετά τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ, δεν έχουμε τίποτα άλλο παρά να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις με τους Αλβανούς για τη διάσπαση της Μακεδονίας του Βαρδάρη μεταξύ Αλβανίας και Βουλγαρίας».

Όλοι όσοι γράφουν για τη Βόρεια Μακεδονία γνωρίζουν ότι θα χωριστεί μεταξύ Αλβανίας και Βουλγαρίας, ωστόσο, όλοι προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν το πρόβλημα και περιμένουν κάποιον άλλον να το λύσει, σημειώνει η  αλβανική gazetametro." 

ΠΗΓΗ https://www.echedoros-a.gr/2021/06/blog-post_50.html#more

ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους Αγίους του .

Αλλά αυτό που επισημαίνουμε εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα είναι  ότι κάτι μεγάλο κυοφορείται στα Βαλκάνια , για αυτό και κυκλοφορούν χάρτες με αλλαγές συνόρων και πολύ παρασκήνιο. 

Η όρεξη των Αλβανών και των Βουλγάρων τώρα  περιορίζεται σε δημοσιεύματα , αύριο όμως;

Γνωρίζουν και οι δυο διεκδικητές ότι και με την νέα ονομασία αυτό το κρατίδιο φαίνεται μεσοπρόθεσμα θνησιγενές για αυτό και ακονίζουν τα μαχαίρια τους για τυχόν διαμελισμό του. Όλα αυτά φυσικά είναι άκρως επικίνδυνα και για εμάς...

είδομεν

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας