Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ετοιμάζουν απόβαση στα νησιά και εμείς τους νομίζουμε " τουρίστες" ; ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

 


Τουρκικές ασκήσεις απόβασης σε Αιγαίο Πέλαγος και Μεσόγειο

" Το τουρκικό ναυτικό διεξήγαγε τη μεγαλύτερη άσκηση στην ιστορία των ασκήσεων που φέρουν την ονομασία Ντενίζ Κουρντού -2021 από τις 25 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, γράφουν τα ουκρανικά «Αμυντικά Νέα».

Σε αυτό το πλαίσιο ασκήσεων το τουρκικό ναυτικό δοκίμασε μη επανδρωμένα συστήματα πλοήγησης καθώς και «κλασικά» πολεμικά πλοία.

Στην άσκηση του τουρκικού ναυτικού έλαβαν  μέρος 132 πλοία επιφανείας, 10 υποβρύχια, 43 αεροσκάφη, 28 ελικόπτερα και 14 μη επανδρωμένα αεροσκάφη με συνολικά 25,5 χιλιάδες στρατιώτες.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Η Τουρκία καταβάλλει προσπάθειες για να εδραιώσει την ηγεμονία της στην Ανατολική Μεσόγειο»... 


Το επόμενο στάδιο ήταν ένα «σενάριο κρίσης» που διήρκεσε τέσσερις ημέρες και περιελάμβανε πραγματικά πυρά και επιχειρήσεις αποβάσεων στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο Πέλαγος" 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.echedoros-a.gr/2021/06/blog-post_9.html#more


ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ 

Επειδή στις μέρες μας συμπλέκονται γεγονότα όπως η πανδημία , ο εμβολιασμός , τα προνόμια και η θρασύτητα του τούρκου , ρωτάμε απλά αν σε περίπτωση επιστράτευσης αν φυσικά  χρειαστεί (που λογικό να χρειαστεί για τέτοιες καταστάσεις επιθετικές) οι εμβολιασμένοι επίστρατοι  τι περισσότερα δικαιώματα θα έχουν (αν έχουν) από τους ανεμβολίαστους ;

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας