Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΩΝ ΕΞΕΛΙΞΗ - «Η Τουρκία απειλείται και εκβιάζεται από τη Ρωσία» είπε ο Ερντογάν

 


Κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν του είπε ότι «η Τουρκία απειλείται και εκβιάζεται από τη Ρωσία».

 Σύμφωνα με την αμερικανική Wall Street Journal, ο Πούτιν «απείλησε τον Ερντογάν να παρατείνει την απαγόρευση ταξιδιού και διακοπών στην Τουρκία για  τους Ρώσους πολίτες, εάν η Άγκυρα δεν εγκαταλείψει τα σχέδιά της για την πώληση επιθετικών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων Bayraktar TB2 στην Ουκρανία.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι μετά την απειλή, η Τουρκία, ωστόσο, πούλησε Bayraktar TB2 στο Κίεβο και ακολούθησε ο τερματισμός των αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

Σύμφωνα με πηγές στο Wall Street Journal, η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μια ημέρα πριν από την επίσκεψη του Ζελένσκι τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με την βουλγαρική Faktoroι ρωσικές αρχές «εξοργίζοντα» από την ενεργή υποστήριξη της Τουρκίας προς την Ουκρανία." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.echedoros-a.gr/2021/06/blog-post_41.html#more

" ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. 

ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ.

ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ;

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΥΓΙΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ. 

ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΜΑΣ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ"  - Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας