Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

" με ή χωρίς Πούτιν οι Ρώσοι είναι εργαλείο του ΘΕΟΥ για να βγάλουν τον τούρκο από την ιστορία"

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

"τώρα τα πράγματα οξύνονται και αν ακούτε ότι  δήθεν τα βρίσκουμε με τον τούρκο είναι γιατί ο τούρκος γυρίζει στην αυλή του ΝΑΤΟ, αλλά σαν λύκος βλέπει το πρόβατο που λέγεται σήμερα νεο- Ελλάδα των δημοκόπων πολιτικάντιδων"
" τις τελευταίες μέρες ο Πούτιν  βλέπει ΕΦΙΑΛΤΗ και όταν  τον ρωτάνε , τι βλέπει , τους λέει τον Ερντογάν" 

Κάπως έτσι έχουν σήμερα τα πράγματα. 

Γιατί έχει γίνει πλέον ο «εφιάλτης» του Προέδρου Πούτιν ;

" Η γεωπολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία προκαλεί προβλήματα στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και στους συμμάχους του, σημειώνει ο Ντάγκλας Μαγκρέγκορ, απόστρατος Συνταγματάρχης του Στρατού Ξηράς των ΗΠΑ και πρώην ανώτερος σύμβουλος στο Υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Ο ίδιος τονίζει πως, αρχικά η αρμονική συνεργασία μεταξύ του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Ρώσο ομόλογό του ήταν μια ιστορική τομή στις «παγωμένες» διμερείς σχέσεις Μόσχας και Άγκυρας, ωστόσο οι πρόσφατες εξελίξεις στον Καύκασο, στα Βαλκάνια και στην Ουκρανία, δημιουργούν περιορισμούς και προβληματισμούς στο Κρεμλίνο. Ο Αμερικανός αναλυτής εκτιμά ότι η συνεργασία της Άγκυρας με τη Μόσχας αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα και χαρακτηριστικό παράδειγμα την αγορά των ρωσικών πυραυλικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας S-400, παρά τις έντονες αντιρρήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων συμμάχων του NATO.

Ωστόσο, η υποστήριξη της Τουρκίας προς το Αζερμπαϊτζάν εναντίον της Αρμενίας στις εχθροπραξίες και συγκρούσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, καθώς επίσης  και η υποστήριξη στην Ουκρανία στις πρόσφατες εντάσεις της με τη Ρωσία, με την παροχή μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων στο Κίεβο, για να χρησιμοποιηθούν ενάντια στις δυνάμεις που υποστηρίζονται από τη Ρωσία στην περιοχή, έθεσαν ανησυχίες για τις στενές σχέσεις και την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Από την άλλη, η παρέμβαση του Προέδρου Πούτιν στη σύγκρουση στη Συρία, αποτέλεσε σημαντικό εμπόδιο στον στόχο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,  που ήταν να μετατρέψει τη χώρα σε σουνιτικό ισλαμικό κράτος υπό την προστασία της Τουρκίας, σύμφωνα με τον Μακγρέγκορ, ο οποίος τονίζει ότι:

«Το στρατηγικό όραμα του Ερντογάν για το τουρκικό έθνος είναι να αναγνωριστεί στην διεθνή σκηνή ως παγκόσμια δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία πρέπει να γίνει μια βαλκανική δύναμη, μια μεσογειακή δύναμη, μια δύναμη της Μέσης Ανατολής, μια δύναμη με ρόλο στη βόρεια Αφρική, μια σημαντική δύναμη στην περιοχή του Καυκάσου, αλλά και της Κεντρικής Ασίας, όντας παράλληλα μια τεράστια ευρασιατική και μουσουλμανική δύναμη».

Ο συντηρητικός Αμερικανός αναλυτής, με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο υπογραμμίζει πως: «αν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ρωτούσε τον Πούτιν, στην αναμενόμενη συνάντησή τους στην Ελβετία τον επόμενο μήνα, από που θα προέκυπτε το επόμενο σουνιτικό Ισλαμικό Χαλιφάτο, ο Πούτιν πιθανότατα θα του έλεγε ότι υπάρχει ήδη, ονομάζεται Τουρκία και είναι ο εφιάλτης μου».

ΠΗΓΗ https://ahvalnews-com.cdn.ampproject.org/c/s/ahvalnews.com/turkey-russia/turkey-becoming-putins-nightmare-analyst?amp

https://www.onalert.gr/kosmos/tourkia/toyrkia-giati-echei-ginei-pleon-o-efialtis-toy-proedroy-poytin/420078/

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΆ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ  που κάνει τις ΗΠΑ να χαίρονται γιατί επιδιώκουν τον ασφαλή εναγκαλισμό με ή δίχως σουλτάνο της τουρκίας στο ΝΑΤΟ  και τον περιορισμό της Ρωσίας μέσα στην Μαύρη Θάλασσα.

Όταν τον Αύγουστο του 2016 ο σουλτάνος μετά το καλοκαιρινό πραξικόπημα του Ιουλίου πήγε στην Αγία Πετρούπολη και έπεσε γονατιστός στον Πούτιν για να τον σώσει από τους κακούς Αμερικάνους κάποιοι με κομπασμό και ιδιοτέλεια είπαν: 

" τέρμα οι προφητείες με το Ξανθό γένος πάμε ολοταχώς στην αγαπημένη δαιμονοκρατούμενη παγκοσμιοποίηση μας" έλεγαν και χαιρόταν.. 

Σταθήκαμε τότε και είπαμε ΄¨ ΣΤΩΜΕΝ καλώς"  και ο γεροντικός λόγος μας τόνιζε ότι 

"ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους αγίους του" 

ΗΔΗ τα σημάδια των επικείμενων ανατροπών στην Μέση Ανατολή, Αν. Μεσόγειο- ΑΙΓΑΙΟ αλλά και στα Βαλκάνια είναι παρά πολλά , έτοιμα να φτάσουν σε υψηλές θερμοκρασίες σύγκρουσης.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ αυτά  που μας επισημάνθηκαν κατά καιρούς  από σεβαστούς  πατέρες. 

"και η θέση του Πούτιν είναι επιβεβαρυμμένη

(εννοεί πνευματικά) γιατί συνεργάστηκε με τον σουλτάνο  που μόλις πρόσφατα βοηθούσε τους σφαγείς των αθώων στην Συρία, είναι βεβαρυμμένη επίσης  η θέση του γιατί έδωσε όπλα στο τούρκο για να παίξει τα δικά του παιχνίδια κατά του ΝΑΤΟ και αυτά τα όπλα τα πήρε ο τούρκος όχι σαν διακοσμητικά, αλλά για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον της Ελλάδος" 

" με ή χωρίς Πούτιν οι Ρώσοι είναι εργαλείο του ΘΕΟΥ για να βγάλουν τον τούρκο από την ιστορία" 

" τώρα τα πράγματα οξύνονται και αν ακούτε ότι  δήθεν τα βρίσκουμε με τον τούρκο είναι γιατί ο τούρκος γυρίζει στην αυλή του ΝΑΤΟ, αλλά σαν λύκος βλέπει το πρόβατο που λέγεται σήμερα νεο- Ελλάδα των δημοκόπων πολιτικάντιδων" 

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας