Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

το αύριο ξημερώνει και θα χαθεί ο ουρανός από την φωτιά των βαλλιστικών πυραύλων - ΟΙΜΕ θα φωνάζουμε αλλά θα είναι αργά για την αμαρτία

 


ο Μπλίνκεν δεν σιωπά.

 Σύμφωνα με τον ίδιο, δεκάδες Ρώσοι στρατιωτικοί έχουν εκπαιδευτεί στο Ιράν για τη χρήση πυραύλων Fath-360 και η Ρωσία πιθανότατα θα τους χρησιμοποιήσει εναντίον της Ουκρανίας μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Οι ιρανικοί πύραυλοι θα δώσουν στη Ρωσία πρόσθετες δυνατότητες και μεγαλύτερη ευελιξία, αφού η Ρωσία θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το δικό της οπλοστάσιο για να χτυπήσει στόχους πίσω από την πρώτη γραμμή και τα ιρανικά όπλα για να χτυπήσει πιο κοντινούς στόχους.

Περισσότερα στο https://echedoros.blog/

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Τελευταία προειδοποίηση στη Δύση απευθύνει ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin καλώντας την να μην προχωρήσει στην άρση των περιορισμών προς την Ουκρανία για χτυπήματα με όπλα μεγάλης εμβέλειας βαθιά στη ρωσική επικράτεια, καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα θεωρηθεί ως κήρυξη πολέμου.
Ο Putin ξεκαθάρισε πως εάν επιτραπεί η χρήση όπλων μεγάλης εμβέλειας δυτικής κατασκευής στους Ουκρανούς, θα πρόκειται για άμεση συμμετοχή της Δύσης στον πόλεμο κατά της Ρωσίας.
«Όταν πρόκειται για τη χρήση όπλων  δυτικής κατασκευής, αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία», τόνισε ο Putin την Πέμπτη (12/9/2024)  μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη.

Αποφασίστε επιτέλους εκεί στο ΝΑΤΟ, θα εμπλακείτε σε πόλεμο με τη Ρωσία;

«Οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν συζητούν τώρα απλώς την πιθανή χρήση δυτικών όπλων μεγάλου βεληνεκούς από το Κίεβο: στην πραγματικότητα, αποφασίζουν εάν θα εμπλακούν άμεσα στην ουκρανική σύγκρουση ή όχι», υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Οι πτητικές αποστολές για αυτά τα πυραυλικά συστήματα μπορούν ουσιαστικά να εκτελεστούν μόνο από το στρατιωτικό προσωπικό των χωρών του ΝΑΤΟ.
Πάρτε επιτέλους μια απόφαση: Οι χώρες του ΝΑΤΟ εμπλέκονται άμεσα στη στρατιωτική σύγκρουση ή όχι;

Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ