Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

" θα μας σηκώσει"

 

ΦΩΤΟ ΠΗΓΗ

που έγινε αυτό ;

πριν λίγο στην Πάτρα και στην διάρκεια μιας σύντομης καταιγίδας αποτυπώθηκε ο στροβιλισμός 

ΤΡΕΧΟΥΝ και άλλα τώρα 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 
 Εδώ και σχεδόν μια ώρα πολεμικά αεροσκάφη πετούν πάνω από την Πάφο δημιουργώντας αναστάτωση στους κατοίκους, που διερωτούνται τι συμβαίνει, γράφει η κυπριακή «Πολίτης News».

ΚΟΝΤΡΑ ΑΡΚΟΥΔΑΣ και Αλεπούς 

Σχολιάζοντας τα λόγια του Προέδρου Ερντογάν ότι «η επιστροφή της Κριμαίας στην Ουκρανία είναι απαίτηση του διεθνούς δικαίου», ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Πεσκόφ είπε ότι η Μόσχα δεν συμφωνεί σε αυτό το θέμα.

ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΝ 

Σε παρουσία του στην εκπομπή «Πρέτρες» της «PrvaTV» των Σκοπίων, ο πρωθυπουργός Χριστιάν Μίτσκοσκι δήλωσε ότι μέλημά του είναι να επαναφέρει στη χώρα την ονομασία χωρίς το «Βόρεια», δηλαδή «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

με πληροφορίες από το https://echedoros.blog/

Εδω και σχεδόν μια ώρα πολεμικά αεροσκάφη πετούν πάνω από την Πάφο δημιουργώντας αναστάτωση στους κατοίκους, που διερωτούνται τι συμβαίνει.

Τα αεροπλάνα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, κάνουν άσκηση στο πλαίσιο της Τετραμερούς Πρωτοβουλίας Κύπρου, Ελλάδας, Γαλλίας και Ιταλίας, η οποία έχει ως στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή και την εξασφάλιση της ελεύθερης ναυσιπλοΐας, διεξάγεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η αεροναυτική Άσκηση «ΕΥΝΟΜΙΑ»,

Η άσκηση «EUNOMIA 5 – 2024» συντονίζεται από την Ελλάδα και θα διεξαχθεί στον θαλάσσιο και εναέριο χώρο της ανατολικής Μεσογείου από τις 12 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2024.

Πηγή https://politis.com.cy/836977/article