Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

απειλεί ο Ρώσος σήμερα και περιγράφει την προφητεία πριν δεκαετίες ( στην κυριολεξία)





απειλές - απειλές που φέρνουν τραγωδίες

Ρώσος στρατηγός: Αν τα χτυπήματα στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Πολωνία δεν ηρεμήσουν τη Δύση, θα χτυπήσουμε τις ΗΠΑ και τη Γερμανία
«Εάν οι ΗΠΑ επιτρέψουν στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να ανταπαντήσουν».

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος στρατηγός της αεροπορίας και επικεφαλής της οργάνωσης “Αξιωματικοί της Ρωσίας” Σεργκέι Λιποβόι σε συνέντευξή του στο ρωσικό News.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων μπορεί να είναι στρατιωτικές τοποθεσίες που δεν βρίσκονται στην Ουκρανία.

Περισσότερα στο https://echedoros.blog/
Η Προφητεία στην επικαιρότητα 
Είπε για μετά την επανάσταση, «Πολλοί θα αφήσουν τη Ρουμανία και θα μεταναστεύουν σε χώρες του εξωτερικού, αλλά λίγοι θα επιστρέψουν πίσω. Ωστόσο, θα έρθει ο καιρός που όλοι τους θα θέλουν να επιστρέψουν, αλλά κανείς δεν θα μπορούν επειδή η Ρουμανία θα περιβάλλεται από φλόγες.» Η προφητεία συνεχίζεται με τον π. Αρσένιο να προειδοποιεί ότι «Σε μια μέρα, η Ρουμανία θα καταληφθεί από 3 ξένες χώρες, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και τη Ρωσία. Η βροχή της φωτιάς θα πέσει πάνω της. Το Βουκουρέστι θα γίνει δεύτερη Ιερουσαλήμ «. Αυτό που εννοούσε ήταν ότι το Βουκουρέστι θα καταστραφεί όπως η Ιερουσαλήμ και δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, αλλά ο προφήτης συνεχίζει παρηγορώντας εκείνους που έχουν πανικοβληθεί λέγοντας ότι «η Παναγία γονατιστή θα προσεύχεται στο Θεό για τη συγχώρεση της Ρουμανίας.»
Όσιος Γέροντας Αρσένιος Μπόκα 
Περισσότερα στο https://immorfou.org.cy/