Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

αυτή την στιγμή στην Καβάλα "τρέχει" ο Απόστολος Παύλος , η Αγία Λυδία και πλειάδα στρατιωτικών Αγίων ..γιατί άραγε;


Και ο ίδιος ο Κύριος Ιησούς Χριστός  ως Μέγας Αρχιερεύς παρουσιάστηκε.
Αν αυτά είναι παραμύθια και σκοταδισμός θα φανεί στην συνέχεια ..
" η αλήθεια του Κυρίου μένει εις τον αιώνα" και ουδείς δύναται να την προσβάλλει .
Ούτε οι λέξεις , ούτε τα σχήματα λόγου μπορούν να περιγράψουν την βλασφημία , την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό της νέας εποχής προς την Ορθοδοξία που είναι η μόνη ζωντανή παρουσία απέναντι τους .

Διαβάζουμε :
Μετά τις 5 Οκτωβρίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, η επίμαχη ταινία ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ θα προβληθεί στο ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ, αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχει διακίνηση της επίμαχης αφίσας με την εσταυρωμένη εγκυμονούσα. Αυτό δήλωσε σήμερα το πρωί, μιλώντας στην ΠΡΩΙΝΗ ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης. Προφανώς ο δήμαρχος Καβάλας με αυτό τον όρο θέτει ένα όριο, προκειμένου να αποφύγει αντιδράσεις.

Μένει να δούμε αν οι δημιουργεί της ταινίας θα δεχθούν την προβολή κάτω από αυτούς του όρους. καθώς το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ έχει γίνει γνωστό, για τη διαφημιστική αφίσα και όχι τόσο για το περιεχόμενο του, αν και γι’ αυτό έλαβε και τις διακρίσεις.
Πράγματι από ότι φάνηκε η αφίσα είναι και το πουλέν της προβολής και θεωρούμε ότι οι συντελεστές της παραγωγής θα δυσκολευτούν να την αποσύρουν  ..όμως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δημιουργεί αντιδράσεις. 

 «Οὗτοι ἐν ἅρμασι καὶ οὗτοι ἐν ἵπποις, ἡμεῖς δὲ ἐν ὀνόματι Κυρίου Θεοῦ ἡμῶν μεγαλυνθησόμεθα». 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντινος Βαρδάκας