Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

μόλις "προσγειώθηκε" η Δύση ανώμαλα ως συνήθως

 

BBC: Ρωσική αντεπίθεση απειλεί να εκμηδενίσει την ουκρανική εισβολή στο Κουρσκ

Η Ρωσία πιέζει προς την πόλη-κλειδί της Ουκρανίας, ενώ η εισβολή του Κιέβου στο Κουρσκ επιβραδύνεται

Η Ρωσία έχει σημειώσει σαρωτικές προόδους τις τελευταίες ημέρες που απειλούν να αντισταθμίσουν τα κέρδη της Ουκρανίας από τη διασυνοριακή επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ.

Σύμφωνα με το ΒΒC, οι ρωσικές δυνάμεις απέχουν μόλις λίγα χιλιόμετρα από την ουκρανική πόλη Ποκρόβσκ, έναν κρίσιμο κόμβο εφοδιασμού που χρησιμοποιείται από τον ουκρανικό στρατό. Το Ποκρόβσκ, πόλη με κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και σημαντικούς οδικούς άξονες, συνιστά βασικό σημείο ανεφοδιασμού και ενίσχυσης για τα στρατεύματα της Ουκρανίας στην ανατολική γραμμή του μετώπου.
Επικριτικές φωνές στο Κίεβο καταλογίζουν σοβαρό τακτικό λάθος στον στρατό της χώρας. Ότι στέλνοντας δηλαδή στρατεύματα στο Κουρσκ αντί να ενισχύσει το ανατολικό μέτωπο, άφησε εκτεθειμένες το Ποκρόβσκ και άλλες σημαντικές ουκρανικές πόλεις.

Περισσότερα στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΝΙΚΕΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ  ...ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ; ΑΓΝOΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ;

ΠΟΛΛΟΙ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΎΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΊ ΠΟΥ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ  ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ  

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ " ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ"  ΤΗΣ ΝΕΑΣ   ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ  ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς