Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

οι σκοταδιστές περιμένουν την ολική έκλειψη του ηλίου για να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Για αυτούς φαίνεται να είναι ορόσημο .
Για εμάς είναι ένα φυσικό φαινόμενο που ισορροπεί την δημιουργία του Σύμπαντος γιατί ο Κύριος έθεσε υπό την εξουσία του τις Δυνάμεις των Ουρανών.
Πάμε όμως τώρα σε αυτά που ζούμε.
Πρώτη φορά η παγκόσμισ επικαιρότητα ακουμπάει την προφητεία του Αγίου Ισαποστόλου της Ρωμιοσύνης του Πατρό - Κοσμά .
" αν ο πόλεμος πιαστεί  από επάνω ή αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω ", μας λέει τι θα πάθουμε .
Τα νέα στην Ουκρανία είναι φωτιά .
Το ΝΑΤΟ με έμψυχο και στρατιωτικό εξοπλισμό ετοιμάζεται να εισέλθει στην Ουκρανία πριν πέσει η Οδησσός και το Κίεβο στα χέρια των Ρώσων.
Τα νέα στην Μέση Ανατολή είναι ακόμα πιο φωτιά .
Οι Ιρανοί δεσμεύτηκαν μέσα σε 48 ώρες να προβούν στην τιμωρία του Ισραήλ ως αντίποινα για το πλήγμα του δεύτερου στην Ιρσνική πρεσβεία της Δαμασκού .
Τα ΜΜΕ βλέπουν κινήσεις διασποράς των Ιρανικών πυραυλικών συστοιχιών και προδικάζουν αμέσως πλήγμα γιατί ήδη η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία του Ιράν βρίσκεται σε καταφύγια.
Το Ισραήλ μιλάει ότι θα αντιδράσει με ότι πιο ισχυρό όπλο κατέχει .
Πολλοί μιλούν για την λεγόμενη ήλεκτρο- μαγνητική βόμβα που θα σαρώσει όλα τα κυκλώματα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσοποταμίας και του Περσικού Κόλπου .
Τα πλούσια αραβικά Εμιράτα ανησυχούν γιατί μπορεί να γίνει η ζωή τους σαν της δεκαετίας του 60 και πίσω .
Όμως το πλήγμα του Ισραήλ στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν ωριμάζει και είναι αναπόφευκτο το αμέσως επόμενο διάστημα. 
Να μην έχουμε παράπονο όλα μας τα είπαν οι άγιοι πατέρες μας , να μην τα ξαναλέμε γιατί τα μάθαμε από έξω και εγγύς ο καιρός να τα ζήσουμε .


Σύνδεσμος Βίντεο 
Λένε ότι η ολική έκλειψη του ηλίου επηρεάζει το έδαφος που μπορεί να δώσει σεισμούς , επηρεάζει τα ζώα αλλά και τους ανθρώπους, όσους φυσικά  δεν θέλουν να αποχωριστούν το ζωόδες επίπεδο και να δουν προς τα επάνω .
Και να η ευκαιρία την στιγμή που οι σκοταδιστές διαφημίζουν την ολική έκλειψη του ηλίου, η Εκκλησία  μας στο μέσο της Σαρακοστής αυτής της  Κυριακής φέρνει τον ΤΙΜΙΟ και ΖΩΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για να ΤΟΝ  προσκυνήσουμε , να αντλήσουμε δύναμη , να λάβουμε την ΧΑΡΗ ΤΟΥ και να κοιτάξουμε προς τα επάνω .
Ο μεν πονηρός κατασκευάζει φοβίες και ανασφάλειες, αυτή είναι άλλωστε η δουλειά του και έρχεται ο ΧΡΙΣΤΟΣ με τα ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ του και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ να μας πει: " θα είμαι μαζί σας μέχρι την συντέλεια των αιώνων ,αρκεί να επικαλείστε το ΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ μου και έτσι να συντρίβετε τους εχθρούς μου "
ΚΑΛΗ ΔΎΝΑΜΗ ΑΝΩΘΕΝ ΑΔΕΛΦΟΙ 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας