Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

αυξήσαμε τον "δείκτη πιθανότητας " να επέμβει ο πνευματικός νόμος και να τα σαρώσει όλα

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΧΑΟΣ στο μυαλό  και στην ψυχή το έγκλημα

Η Παλαβωμάρα είναι αδιαχείριστη γιατί η διαστροφή φυγάδευσε την ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ.
Φτάσαμε αδελφοί στο σημείο των λεγόμενων , μάλλον των προφητευομένων από τον Άγιο Παϊσιο πριν δεκαετίες :" θα βλέπετε να γίνονται τα πιο τρελά πράγματα"
Αυτά τα τρελά όμως πράγματα κοστίζουν ανθρώπινες τραγωδίες ( πρωτοφανή εγκλήματα σήμερα ) αλλά και παγκόσμιες αναταράξεις .
Παράλληλα βιώνουμε την λεγόμενη υβριδική τρομοκρατία που είναι η μήτρα της γενικευμένης σύρραξης, όπου το έγκλημα θα έχει το πρώτο λόγο.
Η Γαλλία πρωτοστατεί ( παλαιότερα επισημάναμε ότι ο Μακρόν  θα είναι ο  αρχηγός του Πολέμου στην Ευρώπη που θα τον βοηθά ο Πάπας , σύμφωνα με προρρήσεις του Αγίου Παϊσίου )
Και αυτό επιβεβαιώνεται με την πρόθεση της Γαλλίας να στείλει κοντά στην Οδησσό στρατιώτες τον Απρίλιο και έτσι να προετοιμάσει την αποστολή και άλλων στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην υπό διάλυση Ουκρανία.
Ταυτόχρονα η Ρωσία ετοιμάζεται να εμπλακεί με ιδιαίτερο τρόπο στις Ευρωεκλογές και να τις επηρεάσει .
"Το σκάνδαλο Russiagate της Ευρώπης μπορεί να προκαλέσει το πρώτο του πολιτικό θύμα.
Σε επιστολή που έλαβε το POLITICO, οι ηγέτες του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) ασκούν πιέσεις σε βουλευτή να ξεκαθαρίσει σχετικά με δημοσιεύματα τσεχικών ΜΜΕ ότι δέχθηκε 25.000 ευρώ από φιλορωσικό δίκτυο που προσπαθεί να επηρεάσει την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.
Η επιστολή προτρέπει τον βουλευτή Petr Bystron, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος της εξωτερικής πολιτικής του AfD στη γερμανική Bundestag, να στείλει γραπτή δήλωση στην ηγεσία του κόμματος έως τις 2 μ.μ. σήμερα, 4 Απριλίου, αναφέροντας λεπτομερώς οποιαδήποτε εμπλοκή στο σχέδιο"
Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Κρίσιμο χρονικό σημείο η ημερομηνία των ευρωεκλογών για τις υβριδικές ενέργειες τέτοιου είδους .
Ή θα θελήσουν κάποια κέντρα να τις ματαιώσουν και να τις πάνε για πιο πέρα λόγω έκτακτων καταστάσεων ;
Ή πολύ  πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των θα δημιουργήσουν ένα κλίμα αποσύνθεσης (διάλυσης ) της ΕΕ ;
Τίποτε δεν είναι πλέον απίθανο γιατί αυξήσαμε τον "δείκτη πιθανότητας " να επέμβει ο πνευματικός νόμος λόγω της Παγκόσμιας Αποστασίας Διαστροφής.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας