Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

"άλλος για την ΠΟΛΗ κίνησε και άλλος για τις Βρυξέλλες "

Φώτο -Το ΝΑΤΟ «προθερμαίνεται» και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ «αναμένει» στην εξώθυρα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ!

Πρώτη φορά στα ιστορικά δρώμενα ένας τόσος μεγάλος πόλεμος προφητεύθηκε και προσδιορίστηκε επακριβώς ως αφορά την αρχή και το τέλος του.  
Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

( Θα μας ρωτούσατε λογικά γιατί δεν ασχολούμαστε με την τρίβο των Ευρωεκλογών ;  Και θα σας απαντούσαμε ότι ο δρόμος οδηγεί ταχύτατα στην ΠΟΛΗ με συγκλονιστικές εν αναμονή εξελίξεις  και όχι στις Βρυξέλλες, όπου και το " νοητό ψηφιακό θηρίο". Άραγε τι σχέση έχει το ΦΩΣ της Καθ' ημάς Ανατολής με το ψηλαφητό σκότος της Δύσης ; Αφού και εδώ σήμερα το ψηλαφούμε αυτό το σκοτάδι και ανατριχιάζουμε )

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ¨Ζούσε πιο έντονα τον πόθο της ελευθερίας των σκλαβωμένων μας πατρίδων. Φαίνεται ότι ο Θεός, ο οποίος είναι η άκρα ταπείνωσις, υπηρετεί και δίδει στον κάθε άγιο αυτό, που περισσότερο ποθεί, που είναι ο βαθύτερός του πόθος. Κι ο βαθύτερος πόθος του αγίου Παϊσίου ήταν πότε θα ελευθερωθεί η Πόλις, η πατρίδα του Καππαδοκία, η Μικρασία, η Κύπρος. Και είναι, όπως φαίνεται, γι᾽ αυτό, που του εδόθη άνωθεν η χάρη να δει, να προγνωρίσει με ακρίβεια τα μέλλοντα.¨

Η ραγισμένη μυλόπετρα που λέγεται Τουρκία τα ανακατεύει όλα προκειμένω να διασωθεί.
 Έχει κτυπήσει ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ σε όλες τις πλευρές.

Όσοι ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ και αν κτυπήσουν θα γίνει αυτό που είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ για να πειστούμε όλοι.

Είναι λογικό σήμερα οι συμπολίτες μας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω και από αυτά που υποφέρουμε να είναι ζαλισμένοι σφόδρα.

Και να θέτουν εύλογα ερωτήματα..

¨ τώρα που τα γεωπολιτικά γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και μάλιστα τα τελευταία 24 ώρα στοχοποιούν την περιοχή μας από ΑΙΓΑΙΟ μέχρι ΣΤΕΝΑ.¨

¨ εμείς καλά –καλά έτσι όπως μας κατάντησαν ή όπως δική μας υπαιτιότητα καταντήσαμε είναι δυνατόν να πάρουμε την ΠΟΛΗ , αφού η ίδια η Πατρίδα μας μετά την μνημονιακή καταιγίδα είναι υποθηκευμένη;¨
Οι Προφητείες και μάλιστα αυτές που έρχονται από πνευματοκίνητα χείλη Αγίων δεν εξουθενώνονται όσα λογικοφανή ερωτήματα βάλουμε με το μυαλό μας.
Σε όλους αυτούς του ¨ζαλισμένους¨ των κρίσιμων και δύσκολων και πονηρών ημερών μας απαντάει ο Όσιος Παίσιος ο Αγιορείτης πριν τρεις σχεδόν δεκαετίες για να τους πάρει την ζάλη και τον πονοκέφαλο ή τον φόβο μήπως και δουν την Ελλάδα να μεγαλουργεί πνευματικά.

¨Πολλές φορές ο Όσιος είχε πει την προφητεία ότι η Ελλάδα θα ξαναπάρει την Κωνσταντινούπολη.

Αυτό σε πολλούς φαινόταν απίστευτο γι αυτό και κάποιοι τον επισκεπτόταν, μόνο και μόνο για να το ακούσουν από το στόμα του.

Μια μέρα που όλοι καθόταν σιωπηλοί στο υπαίθριο αρχονταρίκι, ο Όσιος είπε…

-ξέρω τι θέλετε να ρωτήσετε, αν θα πάρουμε την ΠΟΛΗ.

-θα τα φέρει ο ΘΕΟΣ έτσι τα πράγματα, που τα συμφέροντα των μεγάλων θα είναι τέτοια, ώστε να μας δώσουν την ΠΟΛΗ.

– υπάρχουν πνευματικοί νόμοι και θα λειτουργήσουν.

Και σε κάποιον που του είπε…

– Και να μας την δώσουν Γέροντα την Πόλη , τι θα την κάνουμε;

ΑΠΑΝΤΗΣΕ αποδοκιμαστικά.
-Πά-πά-πά παιδί μου, με εσένα ούτε μέχρι την Ιερισσό δεν πηγαίνω.

Πολλοί τον ρωτούσαν

– Γέροντα με τόσες αμαρτίες που έχουμε οι Έλληνες πως είναι δυνατόν να μας δώσει την Πόλη ο ΘΕΟΣ;

– Πράγματι οι αμαρτίες μας είναι εμπόδιο που καθυστερεί τα γεγονότα, απαντούσε ο Όσιος. Αλλά και οι Τούρκοι έχουν διαπράξει μεγάλες αδικίες και βαρβαρότητες απέναντι στους Έλληνες, και γι αυτό θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι.

Αυτό ο Όσιος δεν το έλεγε σαν συμπέρασμα από την πείρα του περί των πνευματικών νόμων, αλλά έχοντας λάβει και πληροφορία από τον ΘΕΟ όπως ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε.

Αν εμείς οι Έλληνες είχαμε Πίστη και γονατίζαμε και παρακαλούσαμε όλοι μαζί τον ΧΡΙΣΤΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ να μας προστατέψουν, τότε θα βλέπαμε Θαύματα.
Επίσημες δηλώσεις εκπροσώπων του ΝΑΤΟ μιλούν για επικείμενη σύρραξη με την Ρωσία  Όμως δεν προσδιορίζουν τις περιοχές των πολεμικών πεδίων εμπλοκής.
Αυτοί γνωρίζουν ενώ ο κόσμος δεν γνωρίζει 
Πρώτη φορά στα ιστορικά δρώμενα ένας τόσος μεγάλος πόλεμος προφητεύθηκε και προσδιορίστηκε επακριβώς ως αφορά την αρχή και το τέλος του  
Και αυτό είναι προς Δόξα του Αγίου Τριαδικού Θεού που εγκατέστησε αγίους προφήτες τους στις μέρες μας για να φωτίζουν τον κόσμο, την στιγμή που οι εχθροί της ανθρωπότητας σκεδάζουν με το σκοτάδι τα πονηρά σχέδια τους .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας