Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

"φροντιστήριο" για υποψήφιους Ευρωβουλευτές

1η Διαπίστωση : είναι πρώτη φορά που οι Ευρωεκλογές στην μακρόχρονη επαναληπτική διαδρομή τους γίνονται εν μέσω σκηνικού πολέμου που ακουμπάει την ίδια την Ευρώπη ( από πάνω βλ.Ουκρανία, από κάτω βλ. Μέση Ανατολή και εν μέσω εξελίξεων εις τα Βαλκάνια και το Αιγαίο) 

2η Διαπίστωση : είναι πρώτη φορά που στην λεγόμενη Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση των πολλών ονείρων και υποσχέσεων, οι χώρες της ΕΕ μεταπίπτουν η μία μετά την άλλη κατά τα λεγόμενα των κυβερνήσεων τους σε "οικονομίες πολέμου" δηλ.προετοιμάζουν και ενισχύουν τις εν γένει ενέργειες  τους αν ξεσπάσει και εμπλακούν έμμεσα ή άμεσα στο κακό .

3η Διαπίστωση : είναι πρώτη φορά που το κοινωνικό κοκτέιλ των κατά τόπους χώρων της ΕΕ έχει αλλάξει δραματικά με το προσφυγικό και το μεταναστευτικό με συνέπειες οι φυλετικές  εντάσεις να δυναμιτίζουν την καθημερινότητα του  Μέσου Ευρωπαίου Πολίτη .

4η Διαπίστωση : είναι πρώτη φορά που στην πάλαι ποτέ πλούσια ΕΕ μιλούν για επιστιστική , ενεργειακή κρίση και καλλιεργητική παραγωγή  με όρους κλιματικής αλλαγής και αποτυπώματος άνθρακος, παραβλέποντας την επίδραση των παραμέτρων  μιας ανοιχτής σύγκρουσης προς τα Ανατολικά και αυτό για  να μην προκαλέσουν ταραχή στους λαούς της επίπλαστης ευρωπαϊκής ευμάρειας .

5η Διαπιστωση: είναι πρώτη φορά που η ΕΕ μιλάει για την ανάγκη του μετασχηματισμού της σε ενιαία στρατιωτική δύναμη, κάτι σαν ΝΑΤΟ.

6η Διαπίστωση : είναι πρώτη φορά που οφθαλμοφανώς οι ΗΠΑ (ακολουθεί και  η Κίνα ) επιθυμούν να μην υπάρχει στα πόδια τους η ΕΕ.

7η Διαπίστωση : είναι πρώτη φορά που τα λόγια πριν δεκαετίες του Αγίου Παϊσίου προβληματίζουν όταν  έλεγε "εκεί στην Ευρώπη θα κυβερνήσουν με τον σατανισμό και αυτό δεν  έχει ευλογία " 
Ο Άγιος έδωσε και άλλες διευκρινήσεις για το άδηλον  μέλλον του συνεταιρισμού αυτού που " επευλογεί " νόμους που επιφέρουν την πτώση του Πύργου της Βαβέλ και την διάλυση του.

8η Διαπίστωση και τέλος : αγαπητοί υποψήφιοι γνωρίζετε ότι μπορεί να συμμετάσχετε σε ένα κοινοβούλιο που από την μια στιγμή στην άλλη να μετασχηματιστεί σε πολεμικό, ενόψει παγκόσμιας σύρραξης των μεγάλων πυρηνικών δυνάμεων;
  
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας