Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

πρώτα πέφτει το Κίεβο και μετά η ΠΟΛΗ;

Είναι λογικό γιατί ο Ρώσος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο πριν κατέβει στις θερμές θάλασσες της Μεσογείου... 
το Κίεβο πέφτει , η Δύση τρέμει; 
Μέσα σε αυτό το πολεμικό περιβάλλον της επικαιρότητας θεωρούμε, ότι στις Κεντρικές και Βόρειες χώρες της Ευρώπης " φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη" και κανείς από αυτούς δεν θα κουνηθεί, όταν οι Ρώσοι θα εισέρχονται για δεύτερη φορά στο Κίεβο .
Ο λόγος της μη αντίδρασης τους είναι οι Ρωσικές συστοιχίες των πυρηνικών που στοχοποιούν τις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης .
Σε πρώτη φάση στον Βορρά μπορεί οι αψιμαχίες να περιοριστούν , όμως μπορεί να επεκταθούν προς την Μαύρη Θάλασσα, την Ρουμανία , την Βουλγαρία , την Γεωργία , τα Στενά του Βοσπόρου και όλα αυτά στην προσπάθεια της Δύσης να απεμπλακεί από την Βαλτική , Κεντρική Ευρώπη και να ανοίξει νέα πολεμικά πεδία στην Μέση Ανατολή , Περσικό κόλπο αναγκάζοντας την Ρωσία να κατέλθει τροχάδην.
Σημείωση : όταν για τα καλά η Ρωσία με στρατιωτική ηγεσία και όχι πολιτική (που τα βρίσκει με την Τουρκία) εμπλακεί στην Μέση και Άπω Ανατολή τότε πιθανώς να την προκαλέσουν από τις Νατοϊκές χώρες της Βαλτικής που αστραπιαία θα ακούσουν το προφητευόμενον "ΟΥΑΙ στα Έθνη του Βορρά"

Μέσα σε αυτό το εν δυνάμει  σκηνικό πρέπει να βλέπουμε με τι ταχύτητα ωριμάζει σήμερα  το πύον των συρράξεων στα Δυτικά Βαλκάνια  ( είσοδος του Κοσόβου στσ διεθνή φόρα) και η πλεονεξία της Τουρκίας στο Αιγαίο , Κρήτη , Λιβυκό αλλά και το χαστουκάκι  που λένε ότι θα φάει η Κύπρος. 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Όλα τα είπαν οι άγιοι Πατέρες μας εμείς απλώς φυλλοροούμε τις προρρήσεις τους. 

το Κίεβο πέφτει , η Δύση τρέμει; 
Διαβάζουμε :
«Times», Ίαν Μάρτιν.

Τα γεγονότα στο ουκρανικό μέτωπο αναγκάζουν το Λονδίνο, την Ουάσιγκτον, το Παρίσι και τις Βρυξέλλες να σχεδιάσουν μια πιθανή «καταστροφική κατάρρευση» του ουκρανικού στρατού, ο οποίος αντιμετωπίζει έντονη έλλειψη όπλων και πυρομαχικών, γράφει ο αρθρογράφος των «Times», Ίαν Μάρτιν.

«Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την πτώση του Κιέβου». Μακριά από μια παγωμένη σύγκρουση, αυτό είναι ένα εφιαλτικό σενάριο που αναδύεται καθώς η Δύση αποτυγχάνει να στείλει όπλα»....
Η επιτυχία της Ρωσίας θα είχε «μοιραίες συνέπειες» όχι μόνο για την Ουκρανία, αλλά και μια δοκιμασία για τη Δύση, η οποία είναι σαφώς διχασμένη....
Ενώ η Γαλλία απειλεί να στείλει στρατεύματα για να βοηθήσει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, άλλες χώρες, όπως η Γερμανία, αντιτίθενται κατηγορηματικά.ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Περισσότερα στο https://echedoros.blog/