Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

σφηκοφωλιά πυρηνικών και σεισμών

Φώτο ΠΗΓΗ  
Θα πέσουν πυρηνικά και αυτό μέρα με την μέρα φαίνεται να επιβεβαιώνεται 

"Το Κρεμλίνο λέει  ότι ο ρωσικός στρατός θα αναλύσει τυχόν κίνηση της Πολωνίας να φιλοξενήσει αμερικανικά πυρηνικά όπλα στο έδαφός της.
Ο Πολωνός πρόεδρος Αντρέι Ντούντα δήλωσε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Fakt που τον επικαλείται, ότι η Πολωνία είναι έτοιμη να συνομιλήσει με τις ΗΠΑ σχετικά με την υποδοχή πυρηνικών όπλων για την ενίσχυση του ανατολικού σκέλους του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με τον Ντούντα, «η Ρωσία στρατιωτικοποιεί όλο και περισσότερο το θύλακα του Καλίνινγκραντ. Μεταφέρει πυρηνικά όπλα της στη Λευκορωσία». Πρόκειται για δύο εδάφη που συνορεύουν με την Πολωνία." Περισσότερα 

Είχαμε ακούσει παλαιότερα: " όταν πειράζουν την Ορθοδοξία την πληρώνουν στις γωνιές της γης , όταν την νοθεύουν μάλιστα και δήθεν Ορθόδοξοι τότε αλλοίμονο σε αυτούς "

"Ταϊβάν: Δεκάδες σεισμοί σε λίγες ώρες -Κτίρια που είχαν υποστεί ζημιές από τα 7,4 Ρίχτερ είναι έτοιμα να πέσουν / Φωτογραφία: Twitter.

Περισσότερες από 80 σεισμικές δονήσεις, εκ των οποίων η μεγαλύτερη είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έχουν καταγραφεί τις τελευταίες οκτώ ώρες στην Ταϊβάν από τη μετεωρολογική υπηρεσία της νήσου."
Περισσότερα στο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ