Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

ΠΑΡΗΓΟΡΙΌΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ...

...ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ 

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

"Ανάλυση – σοκ – Πώς θα είναι ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος, πότε θα αρχίσει, ποιοι θα εμπλακούν, ο ρόλος Ρωσίας και ΗΠΑ"
ΠΑΡΗΓΟΡΙΌΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΥΑ 
Τι ισχυρίζονται ;
"Η Ρωσία και οι ΗΠΑ μπορεί να μην προσπαθήσουν ποτέ να χτυπήσουν η μία την επικράτεια της άλλης και η πυρηνική ανταλλαγή δεν έχει νόημα για κανέναν, αλλά θα πολεμήσουν η μία την άλλη σε περιφερειακούς πολέμους σε πολλά σημεία σε όλο τον κόσμο.
Έναν πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και διαφόρων μουσουλμανικών εθνών, κλείσιμο των στενών του Ορμούζ, τις τιμές του φυσικού αερίου στα ύψη, ρωσική εμπλοκή και παγκόσμιο πόλεμο, βλέπει νέα ανάλυση του Alt-Market.us, η οποία ερευνά τις ισορροπίες ισχύος στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Από τον Οκτώβριο του 2023 άλλωστε, είχε προβλέπει ότι επρόκειτο να αναπτυχθεί ένας πολυμέτωπος πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και διαφόρων μουσουλμανικών εθνών, συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου και του Ιράν.
Μπορεί το Ισραήλ να σφυροκοπά τη Γάζα, η οποία είναι ένας σταθερός στόχος με περιορισμένο έδαφος, αλλά το πρόβλημα δεν είναι οι Παλαιστίνιοι.
Το πρόβλημα είναι τα πολλαπλά πολεμικά μέτωπα που θα ανοίξουν αν διευρύνουν τις επιχειρήσεις τους."
Περισσότερα στο  https://www.bankingnews.gr/
ΟΜΩΣ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ 
ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ( ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ) ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ  ΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. 
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. 
"Μη φοβάσαι μου λέει, δεν θα ξαναγίνει σύντομα πόλεμος. Θα ξαπλώσουμε έτσι, και θα σηκωθούμε «αλλιώς»…
Πως αλλιώς; την ρωτάω.
Να,-μου λέει- θα γυρίσουμε στο «ξύλινο»…
Μάτουσκα, της λέω, τι σημαίνει το «ξύλινο»;
Ξύλινο αλέτρι μου λέει, με αυτό θα δουλεύουμε τότε…
Και που θα πάνε τα τρακτέρ που τώρα έχουμε;…»
Ω, λέει, άσε τα τρακτέρ… Θα δουλεύει τότε το αλέτρι το ξύλινο, και η ζωή θα είναι καλή. Όμως, ακόμη δεν φτάσαμε μέχρι αυτούς τους καιρούς. Εσύ όμως, δεν θα πεθάνεις μέχρι τότε, και θα τα δεις όλα αυτά. Η επαναφορά του ξύλινου αρότρου στην ζωή μας (και εφ΄ όσον βρεθούνε ζώα να τα σύρουν), θα ισοπεδώσει την ανθρώπινη αλαζονεία της εποχής μας…"

Προφητεία της Μεγάλης Ρωσίδας Αγίας, της Οσίας Ματρώνας που προέβλεψε από μικρό παιδάκι την άνοδο του σκληρού άθεου κομμουνισμού και των δύο επόμενων  Παγκοσμίων πολέμων κάνοντας μάλιστα αναφορές και για τον Γ'ΠΠ.

Είναι λογικό ότι το παραπάνω που αναφέρεται Αγία ( εορτάζει 2 Μαϊου ) είναι  για τον Γ' ΠΠ που  θα γίνει με εξελιγμένα όπλα.
Εχθές η Πολωνία δέχτηκε να τοποθετηθούν στην επικράτεια της πυρηνικά , ώστε σε μικρό χρόνο και άμεσα να χτυπηθεί η Ρωσία. 
Το ίδιο πυρηνικό φορτίο πυραυλικών συστοιχιών φορτώνει η Νορβηγία , η Σουηδία και η Φιλανδία .
Και έτσι προχωράμε δυστυχώς στην επιβεβαίωση των προρρήσεων του Αγίου Παϊσίου και του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού που έλεγαν πριν πολλές δεκαετίες " Ουαί στα Έθνη του Βορρά " που σήμερα γίνονται πρώτος στόχος των Ρωσικών Πυρηνικών. .
Τις  ΗΠΑ υπάρχει το ενδεχόμενο πριν τις  ακουμπήσουν τα πυρηνικά, να τις ακουμπήσει το Χέρι του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ  υπενθυμίζοντας στην οικουμένη την  "πτώση της Βαβυλώνας " .
Όμως όπως πάνε τα πράγματα η Ευρώπη και οι Σκανδιναβικές χώρες μπορεί να  μετατραπούν εις παραγκουπόλεις.
Να θυμηθούμε φώτο από  το μαρτυρικό Χαλέπι , σήμερα από  την Γάζα αλλά  σε μεγαλύτερη έκταση.  Ο πνευματικός νόμος δεν είναι προσωπολήπτης, ούτε κάνει χατίρια.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας