Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

μια καλή ΕΙΔΗΣΗ μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα "ο Τούρκος δεν θα καταλάβει νησιά μας, μόνο θα τα πειράξει" ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Στο άρθρο μας εχθές :" όταν θα δεχτούμε τον μεγάλο πειρασμό από την Τουρκία, αυτή θα δοκιμάζεται από Εμφύλιο"- Ευτυχώς
βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2024/04/blog-post_409.html?m=1

Επισημάναμε  μεταξύ των άλλων και αυτό : 
- ο Τούρκος για να ισορροπήσει τα εσωτερικά προβλήματα του θα επιδιώξει να αρπάξει μεγάλη νησιά του Αιγαίου .Όμως δεν θα τα καταφέρει εν όλω την κατάληψη τους και θα στραφεί σε βραχονησίδες

Ζητήσαμε πάνω σε αυτό περισσότερες επεξηγήσεις από την ασκητική εκείνη  ψυχή που μας το είπε . Έτσι σήμερα μπορούμε να συμπληρώσουμε και τα παρακάτω που μας μετέφερε:
- αδελφέ , πως να σου το πω , είμαστε στην ώρα 0
- είναι η κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας που απαιτεί σιωπή ,αλλά για τον πιστό και ταλαιπωρημένο Έλληνα να σου διευκρινίσω εν ολίγοις ...
- ο Τούρκος θέλει τα νησιά του Αιγαίου , να τα καταλάβει για να έχει μετά να μας εκβιάζει.
- θα το κάνει απεγνωσμένα, αλλά θα μείνει με την όρεξη , μόνο θύλακες θα κάνει  και με αερο - αποβάσεις και αυτό θα το τολμήσει, όταν του το επιτρέψουν τα δικά μας προβλήματα .
- θα βρει σθεναρή και λυσσαλέα αντίδραση από την  Εθνοφυλακή μας που μέλημά τους πρώτο θα πρέπει να είναι η προστασία των γυναικόπαιδων .
- να μην φοβούνται οι δικοί μας , ο Τούρκος έρχεται σαν κλέφτης που έχει επάνω του τα κόλλυβα του Αγίου Παϊσίου .
- και να μην φοβούνται ακόμα για ένα λόγο και ο λόγος αυτός είναι ουσιώδης .
- θα έχουν την αμέριστη βοήθεια της Υπεραγίας Θεοτόκου , των Αρχαγγέλων και των Αγίων γιατί μας πρόδωσαν πολλοί , σαν τον Ιούδα που πρόδωσε τον Χριστό .
- δεν χρειάζεται να σου πω για την προδοσία αυτών των ημερών ,τα λένε πολλοί .
- μόνο θύλακες θα κάνουν οι Αγαρηνοί και θα κορδώνονται ότι έκαναν κάτι, αλλά στο εσωτερικό τους θα έχουν μεγάλα προβλήματα .
- δεν τα λέω εγώ αυτά γιατί τα προείπε ο Άγιος Παϊσιος πριν δεκαετίες , ότι οι Τούρκοι θα πειράξουν ένα δύο νησιά ...δεν είπε ότι θα καταλάβουν εξ ολοκλήρου νησιά.
- είχες και εσύ αδελφέ τόσα χρόνια τον αγώνα σου, να δίνεις πληροφορίες στους Έλληνες και τις Ελληνίδες και είχες μισθό κακίας φθόνου  , συκοφαντίας και ζηλοτυπίας . Κατόρθωσες όμως να δώσεις μηνύματα ενίσχυσης στους αδελφούς μας μέσω των αγίων Πατέρων.

Μετά από αυτά που μας είπε ο  Γέροντας αυτός ανατρέξαμε στα λεγόμενα του Αγίου Παϊσίου και τα φρεσκάραμε .

«Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».

«Εξαμίλια είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Τουρκίας. Το ίδιο και από τη δική μας πλευρά. Κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές μας, από οποιεσδήποτε νησιωτικές η χερσαίες ακτές, είναι τα Εξαμίλια. Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβά τους στο ζωνάρι τους».

«Το πολύ κάνα – δυο νησιά να πειράξουν οι Tούρκοι», «εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι».

«Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά»..Σύνδεσμος
Τι είπε αδελφοί ο Άγιος ;
«Το πολύ κάνα – δυο νησιά να πειράξουν οι Tούρκοι»
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα - Καλή Ανάσταση 
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ  ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΥΓ αδελφοί ας τα μάθουν αυτά οι νησιώτες και να μην πτοούνται  αλλά να είναι σε πνευματική και σωματική εγρήγορση με το σιδερικό κάτω από το προσκεφάλι τους εκείνη την στιγμή του πειρασμού που θα πρέπει να πουν ΣΤΩΜΕΝ καλώς για τα Ιερά και τα Όσια μας