Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

"τώρα θα είμαστε όλοι στην πρίζα , περιμένοντας ποτέ θα χτυπήσει το Ισραήλ το Ιράν "

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Διαβάζουμε κατά αρχάς :
"Το Ισραήλ αποφάσισε να απαντήσει στο Ιράν, αλλά όxι το πώς και το πότε - Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από τις ΗΠΑ.
Σε επαναξιολόγηση των πολεμικών τους σχεδίων προχωρούν τις τελευταίες ώρες οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις που φαίνεται να παγώνουν την επιχείρηση στη Ράφα και να επικεντρώνονται στην απάντηση που θα δώσουν στην Τεχεράνη.
Εκείνο ωστόσο που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη είναι το χρονοδιάγραμμα και το εύρος της απάντησης." Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Στην πρίζα λοιπόν θα βρίσκονται στο χρονικό αυτό διάστημα οι χρηματαγορές  , οι καθημερινοί ανθρώπινοι προγραμματισμοί ..οι τιμές του πετρελαίου , της ενέργειας και τόσα άλλα..

Στην πρίζα θα βρίσκονται λοιπόν τα ΜΜΕ που θα ανεβοκατεβάζουν  αναλύσεις επί αναλύσεων ..

Στην πρίζα θα μας έχουν οι εξουσιαστές της καλής πλευράς της ιστορίας..

Στην πρίζα θα είμαστε με μια αγωνία τεχνητή , τι θα γίνει , τι θα προκύψει , τι θα μας ξημερώσει...

Όλη η ανθρωπότητα θα γίνει ένα πολύπριζο.

Όλα αυτά είναι του πονηρού κόλπα και στην επιστημονική διάλεκτο ανάγονται στο επίπεδο των λεγόμενων ψυχοτρονικών επεμβάσεων για να πολτοποιήσουν την κοινωνία με φόβο και αβεβαιότητα .

ΤΟ μόνο που δεν μπορούν να βάλουν στην πρίζα είναι το Σχέδιο και  η Οικονομία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ  ΘΕΟΥ που απεργάζεται μέσα από εκπλήξεις να μας απελευθερώσει από την δουλεία του Σατάν και της Μαύρης Μαγείας με την οποία κυβερνούν .

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΥΓ. Λίγα 24ωρα πριν επισημάναμε :
"τελευταίες ειδήσεις ...το χτύπημα στο ( πυρηνικό πρόγραμμα ) Ιράν πάει πίσω για να γίνει ξαφνικά ..έρχονται άλλα χτυπήματα με στόχο την Παγκόσμια οικονομία"