Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

" και τα άστρα να πέσουν ένωση με τους αιρετικούς δεν γίνεται "

Τρέχουν με φόρα στο γκρεμό και δηλώνουν 
ΣΚΑΝΔΑΛΟ που αργήσαμε να "ενωθούμε" για να συνεορτάζουμε μαζί  με τους αιρετικούς .
Πόσος πια κατασκανδαλισμός ;
Να ήταν μόνο αυτό ;
Δεν βλέπουν ότι με όσα λένε ναι κάνουν ωδινάται το Χριστεπώνυμο πλήρωμα που πληρώνει με τραγωδίες την κακοδοξία τους,  όπως και στο ιστορικό παρελθόν .
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ας ακούσουμε κάποιους από τους Αγίους Πατέρες γιατί αν τους βάζαμε όλους θα χρειαζόταν βιβλία τόμοι επί τόμων  που θα κακολογούσαν την κακοδοξία των εγχώριων Παπόφιλων :
Διαβάζουμε :
"Ουδείς πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός, συνετός, φρόνιμος, έχων ολίγον φόβον Θεού, θα δεχθεί ποτέ ένωσιν με τους αιρετικούς παπιστάς, τους καταφρονητάς των επτά Οικουμενικών Συνόδων και των Αποστολικών και Πατρικών Παραδόσεων!

~ Όσιος Φιλόθεος Ζερβάκος

Ένωση των Εκκλησιών με τον Θεό και την Ορθοδοξία, και όχι ένωση των Εκκλησιών με θυσία την Ορθοδοξία! 

ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! 

Θ´ αντισταθούμε ως Έλληνες, ως Ελληνίδες, ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι και να είστε βέβαιοι ότι όσον ολίγοι και να είστε δε θα νικήσουν οι άθεοι και οι άπιστοι αλλά θα νικήσουν οι πιστοί γιατί πράγματι ο Χριστός δεν απέθανε αλλά ζει και Βασιλεύει εις αιώνας των αιώνων!

Ένα γνωρίζω· πως ό,τι και αν γίνει, ότι και αν συμβεί, και τα άστρα να πέσουν και οι ποταμοί να ξηραθούν και άνω κάτω να γίνει ο κόσμος, ένα γνωρίζω – το πιστεύω ακραδάντως, ότι στο τέλος θα νικήσει η Ορθοδοξία! 

~ Ο Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης †"
Πηγή  Πατέρες της Ορθοδοξίας fb