Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

χάθηκε η μπάλα

Εσθονία: Πρόταση για αναγνώριση του Πατριαρχείου Μόσχας ως ‘τρομοκρατική οργάνωση’
Την ίδια ώρα  που οι ΗΠΑ κατεβάζουν στρατά , πλοία και αεροπλάνα στην Μέση Ανατολή ( ήδη ο Περσικός κόλπος ενισχύθηκε με τέτοιες δυνάμεις ) η Ρωσία στέλνει μήνυμα συμπαράταξης με το Ιράν και εκτοξεύει ένα διηπειρωτικό πύραυλο Topol M πολλαπλών κεφαλών από το Καζακστάν προς την Άπω Ανατολή .
Η πορεία του γίνεται αντιληπτή από την Συρία , το Ιράκ και το Ιράν, όπως φαίνεται στην κάτω  φώτο.
Την ίδια ώρα το https://edition.cnn.com/
μεταδίδει:
"Οι ΗΠΑ  επίσης θα επιχειρήσουν να αναχαιτίσουν οποιοδήποτε όπλο εκτοξευθεί στο Ισραήλ, εάν είναι εφικτό, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CNN, σε ένδειξη του επιπέδου της συνεχιζόμενης συνεργασίας μεταξύ των δύο στρατιωτικών πριν από μια αναμενόμενη ιρανική επίθεση .

Οι δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στην Ερυθρά Θάλασσα έχουν αναχαιτίσει στο παρελθόν πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που εκτοξεύτηκαν από τους Χούτι στην Υεμένη προς το Ισραήλ. Οι αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ και τη Συρία θα μπορούσαν επίσης να αναχαιτίσουν drones και ρουκέτες που στοχεύουν το βόρειο Ισραήλ, ανάλογα με την τοποθεσία από την οποία εκτοξεύονται." Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Τελικά έχουν μπλέξει οι μεγάλοι με σκοπό να εμπλέξουν την ανθρωπότητα εν μέσω σκιών θανάτου και θανατικού.
Μωραίνει ο Κύριος ...γιατί οι αθώες ψυχές ή τα μαρτυρικά σφάγεια τόσων αιώνων βρίσκονται στον θρόνο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και τον παρακαλούν να βάλει τέλος στα σκοτεινά σχέδια των χριστοκτόνων .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας