Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Ετοιμάζονται τα πολεμικά ΜΜΕ να πάνε στα ΣΤΕΝΑ, πρώτα "κλείνουν" οι Ελληνοτουρκικοί λογαριασμοί, ενώ λίγο πριν θα έχουν "ανοίξει " οι ψηφιακοί λογαριασμοί ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Έμπροσθεν υπάρχει σαφές το περίγραμμα το τι  μέλλει γενέσθαι στα Στενά του Βοσπόρου.
Όταν ακούσαμε από τον Άγιο Παϊσιο,
 ότι οι Ρώσοι θα κατέβουν με φόρα στα Στενά για τα δικά τους συμφέροντα, δεν είχαμε τότε ενώπιον μας τα όσα συμβαίνουν ακριβώς σήμερα.
Υποθέταμε   με την κοινή λογική, ότι ο Ρώσος θα κατέβει για ΑΝΟΙΞΕΙ τα Στενά των Δαρδανελίων που θα τα κλείσει ο  τούρκος  για να εμποδίσει την διέλευση των πολεμικών σκαφών του πρώτου  προς την Μέση Ανατολή δια της θαλασσίας οδού.
Μετά όμως την τελευταία επίσκεψη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη και την συνάντηση  του με την τουρκική ηγεσία και τον Ερντογάν τα δεδομένα άλλαξαν .
Επισημάναμε πριν λίγο τα εξής:
η πλέον συγκλονιστική εξέλιξη .." η Τουρκία ανοίγει τα Στενά για να μπουν και να παραμείνουν επί μακρόν πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ μέσα στην Μαύρη Θάλασσα;"
" Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για προφητείες γιατί ήδη τις διαβάζουμε στα ΜΜΕ .
Από βήμα - βήμα που πηγαίναμε τώρα τρέχουμε με 1000 για τα περαιτέρω .
Την στιγμή που η Ρωσική στρατιωτική μηχανή συνθλίβει ότι βρίσκει μπροστά της στην Ουκρανία και ετοιμάζεται να καταλάβει την Οδησσό και έτσι να κάνει την δεύτερη περίκλειστο κράτος.


Και με την ιδέα αυτή το ΝΑΤΟ τρελαίνεται και αυτό το κατάλαβαν οι Τούρκοι και παζαρεύουν ( μάλλον συμφώνησαν με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ πριν λίγα 24ωρα ) .
Τι συμφώνησαν :" ανοίγουμε τα Στενά για να μπούνε πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ , τα λένε μάλιστα ναρκαλιευτικά και να μείνουν όσο θέλουν στην Μαύρη Θάλασσα, αρκεί να μας δώσετε τα F16"
Με λίγα λόγια η Τουρκία πέτυχε στην πράξη και η Ελλάδα " πέτυχε στα λόγια " 
( αυτά λέγαμε στο άρθρο μας βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2024/01/blog-post_39.html?m=1)
Σήμερα κατανοούμε ότι "τα συμφέροντα" των Ρώσων που εννοούσε ο Άγιος Παϊσιος ήταν το παραπάνω  γεγονός δηλ. ότι εκ των πραγμάτων θα κατέβει με φόρα ο Ρώσος στα Στενά των Δαρδανελίων για να τα ΚΛΕΙΣΕΙ στη  Νατοϊκη Αρμάδα που ετοιμάζεται να εισέλθει δια αυτών για να μετατρέψει την Μαύρη Θάλασσα σε Αμερικανική λίμνη με την βοήθεια όλων των Νατοϊκών χωρών που διαθέτουν ακτογραμμή σε αυτή βλ. Βουλγαρία ( από μικρή αιτία φωνή πολέμου  ακούγεται από την Βουλγαρία - Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός),   επίσης βλ. Ρουμανία ( προφητεία Γέροντα Αρσενίου Μπόκα για την καταστροφή της ) και επίσης Τουρκία ( τόσες και τόσες προφητείες για την διάλυση της ). 
Αλλά και αν πάμε στο " Χιλιάρμενο στην Λευκή Θάλασσα" του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού έχουμε μπροστά μας τον σχηματισμό της Νατοικης αρμάδας στο Αιγαίο με κατεύθυνση δια μέσου των Στενών στην Μαύρη θάλασσα. 
Πριν όμως από όλα αυτά θα "κλείσουν"  οι Ελληνοτουρκικοί λογαριασμοί στο Αιγαίο, την ίδια ώρα που οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα γίνονται ψηφιακοί;




ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας