Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

ετοιμάζουν να φέρουν έναν "παγκόσμιο λεβέντη " με παγκόσμιες εκλογές, αλλά τους πρόλαβε ο Άγιος Γαβριήλ πριν 24 χρόνια.

"Ετοιμάζουν να φέρουν τον δικό τους με Παγκόσμιες εκλογές εν μέσω ανωμαλίας και ακαταστασίας  και η πρόθεση τους αυτή  επιβεβαιώθηκε από την προφητεία του γνωστού σε όλους μας Αγίου Γαβριήλ της Γεωργίας  πριν 24 και χρόνια"
Γραφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Άλλο τι θέλουν αυτοί και ΑΛΛΟ αυτό που θέλει ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, για αυτό πρέπει να παρακολουθούμε τα Σημεία της επικαιρότητας  με καθαρό νου μέσω της καθαρής ζωής μας , της μετανοίας και της ταπείνωσης .
Ο τελικός δικός τους δεν έρχεται ακόμα γιατί πρέπει να προηγηθούν πολλά . Αυτός έρχεται ως  "προδρομίκος" και θέλει να προτυπώσει  στα πάντα τον τελικό. Για αυτό άλλωστε   αυτό που βιώνουμε ως ανωμαλία και ακαταστασία ομοιάζει με εκείνη την φρικτή  ιστορική περίοδο που θα έρθει.
" Γήπεδο η Παλαιστίνη , τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα" αυτό είναι το ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ γιατί ξεφύγαμε . Αυτό έλεγε και ο Άγιος Παϊσιος και αυτά ήδη  γίνονται και πρέπει να ολοκληρωθούν .
Σχεδιάζουν δίχως τον νοικοκύρη και ο νοικοκύρης θα χαλάσει όλα τα σχέδια με αυτό που ανάβει παγκοσμίως και είναι αυτός ο πόλεμος που έλεγε ο Άγιος Παϊσιος, ότι όποιος πάρει μέρος σε αυτόν  θα καταστραφεί.
Μπόλια , ανωμαλιες , δολοφονίες είναι " η άνοιξη " του αντιχρίστου πνεύματος που θέλει να καθιερώσει εκπρόσωπο παγκόσμιο , αλλά δεν ...
Κάποιοι ξεπερνούν τον Άγιο Παϊσιο ,αλλά και άλλους αγίους πατέρες σαν να μην υπήρξαν ποτέ αυτοί οι άγιοι και δεν μίλησαν ποτέ, φυσικά για τους δικούς τους λόγους και τρέχουν ίσια στον Τελικό .

Ας δούμε  όμως τα πράγματα ως έχουν και μας εντυπωσίασαν για την ακρίβεια της επιβεβαίωσης της προφητείας του Αγίου Γαβριήλ από την Γεωργία 

ΝΤΑΒΟΣ 2024 - Παγκόσμιες εκλογές με τεχνητή. Νοημοσύνη; 
"είναι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την ανθρωπότητα τα επόμενα δύο χρόνια, που θα γίνουν μάρτυρες εκλογών στις οποίες περίπου ο μισός πληθυσμός της γης θα κληθεί να ψηφίσει, με το ιδιαίτερο στοιχείο της έκρηξης της τεχνητής νοημοσύνης"
ΑΓΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΣ το 2000
"Θα δημιουργηθεί ένα κέντρο παγκόσμιας διακυβέρνησης, που θα κυβερνάται από τον Αντίχριστο. Ίσως αυτό να συμβεί μέσω των παγκόσμιων εκλογών. Προσπαθήστε να μην λάβετε μέρος σε τέτοιες εκλογές "
Οι προβλέψεις του Ομολογητή και δια Χριστόν Σαλού Γαβριήλ (Urgebadze) του Γεωργιανού
Ο Άγιος Γαβριήλ είχε κάνει πολλές προρρήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες σχετίζονται με τα έσχατα χρόνια:

«ὁ ὄφις ὁ μέγας ὁ ἀρχαῖος (ὁ πλανῶν τὴν οἰκουμένην ὅλην) καταλήγει να σφιχταγκαλιάζει τη γη. Τώρα βάζει την ουρά του στο στόμα του. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ζούμε σε μια εποχή που θα δούμε τη βασιλεία του Αντίχριστου. Ήρθε ήδη και κάνει τις ύπουλες πράξεις του κρυφά. Ο χρόνος της εμφάνισής του είναι τόσο κοντά που δεν χτυπά μόνο τις πόρτες, αλλά τις σπάει. Σείει τις πόρτες με όλη του τη δύναμη, σχεδόν τις παραβιάζει.
Η ενθρόνιση του αντίχριστου θα γίνει στο ναό του Σολομώντα, ο οποίος θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για αυτό σήμερα. Ο κόσμος θα έχει σύντομα έναν αφέντη. Θα δημιουργηθεί ένα κέντρο παγκόσμιας διακυβέρνησης, που θα κυβερνάται από τον Αντίχριστο. Ίσως αυτό να συμβεί μέσω των παγκόσμιων εκλογών. Προσπαθήστε να μην λάβετε μέρος σε τέτοιες εκλογές. Οι δυνάμεις των κακών δυνάμεων θα προσπαθήσουν να κάνουν τους ηγέτες των άλλων χωρών ανθρώπους που να είναι πιστοί σε αυτούς ( σσ διάκονοι του Αντιχρίστου), έτσι ώστε αργότερα να υποστηρίξουν ομόφωνα το θρόνο του Αντίχριστου

Μιλάει ο Άγιος Γαβριήλ για "διακόνους του αντιχρίστου" που θα του δώσουν μεταγενέστερα τον θρόνο . Αυτό είναι και ο σχεδιασμός, αλλά ο μεγάλος πόλεμος θα τα ανατρέψει μέχρι να γίνουν μετά σε μεταγενέστερο στάδιο.
Όλα σήμερα κινούνται με προτυπώσεις και σημεία, αλλά η Αποκάλυψη του Ιωάννου είναι κατηγορηματική:
"τελικός αντίχριστος δεν έρχεται, αν δεν παρουσιαστούν ο Προφήτης Ηλίας και ο Ενώχ . Αυτά λέει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννη. "Αντίχριστοι" σήμερα πολλοί γεγόνασι"


Πριν ένα 24ωρο έσκασε η είδηση..και επισημάναμε:

"με τον πονηρό στα κάγκελα να λυσσάει;"
Διαβάζουμε: Το Φόρουμ του Νταβός προειδοποιεί για τον κίνδυνο παραπληροφόρησης για την ανθρωπότητα τα επόμενα δύο χρόνια.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εκτίμησε ότι η παραπληροφόρηση θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την ανθρωπότητα τα επόμενα δύο χρόνια, που θα γίνουν μάρτυρες εκλογών στις οποίες περίπου ο μισός πληθυσμός της γης θα κληθεί να ψηφίσει, με το ιδιαίτερο στοιχείο της έκρηξης της τεχνητής νοημοσύνης.

Η «Παγκόσμια Έκθεση Κινδύνων» που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη ανέφερε ότι «η ευρεία χρήση παραπληροφόρησης και προπαγάνδας καθώς και τα εργαλεία για τη διάδοσή της θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τη νομιμότητα των νεοεκλεγμένων κυβερνήσεων», σύμφωνα με το «Agence France-Presse».
Περισσότερα στο ECHEDOROS'S BLOG – ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ


Στις 20 Δεκεμβρίου του 2012, σύμφωνα με την απόφαση της Συνόδου της Αποστολικής Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας, ανακηρύχθηκε Άγιος ο αρχιμανδρίτης Γαβριήλ (Ουργκεμπάτζε) με το όνομα: Όσιος Πατήρ Γαβριήλ, ο Ομολογητής – Σάλος. Η μνήμη του τιμάται στις 2 Νοεμβρίου.

Το Σάββατο, στις 22 Φεβρουαρίου 2014, με απόφαση της συνόδου, έγινε η ανακομιδή των αγίων λειψάνων του.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας